سلام ببخشید در جواب شمامینویسم🌹من عکس رنگی داشتم البته دوبار انجام داده بودم و دیگه ابهام لوله هیدرو باشه اینا نبود و قبولش کردن مال شهر خودم بود. پس هیدرو نبودن لوله ها براشون مهمه
دوم اینکه من عمل لاپاراسکوپی قبلا انجام داده بودم و تو شرح عمل زده بود که آندومتریوز نداره اینم براش مهم بود که دید واسه شهر خودم بود
سوم اینکه دوبار عمل هیسترو شده بودم اونا رو بررسی کرد و فهمید موقع انتقال باید حواسش به پولیپ باشه چون سابقه ش رو دارم اینم واسه شهر خودم بود قبول کرد
و خودمو و شوهرم آزمایش ژنتیک داده بودیم نگاه کرد کاریوتایپ رو که مال شهر دیگه بود
آزمایش اسپرم شوهرم قدیمی بود گفت باید نهایت مال سه ماه اخیر و بهتره تو مرکز خودمون باشه که دی اف آی اسپرمم بدونیم که این جوابش سه تا هفت روز طول میکشه بیاد
باز خودمو شوهرم آزمایش ایدز و هپاتیت و تیرویید و پرولاکتین و اینا داده بودیم و چون مال چندماه اخیر بود گفت تکرار نمیخواد و اینکه خودم شهرم آزمایش ایمنی انعقادی داده بودم اونا هم قبول کرد و گفت بههه دست پر اومدی دارو ها رو برام شروع کرد منظور م همسرم فقط یه اسپرم آزمایش داد و خودمم سونو سینه و قلب دوتاش تو یک روز انجام دادم تهران و میتونی تو کانال جوابش برای ماما بفرستی یا تو مراجعات بهتر نشون بدی کلا آزمایشات جای دیگه رو قبول دارن و رو چیزایی که زوم دارن رو تک به تک نوشتم براتون و اینکه چندم سیکل مراجعات بعدی بچه ها نوشتن دیگه اضافه نمیکنم