2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
راستی جنینات چند روزه ان ؟ کیفیتشون‌ چیه‌؟

والا من اول گفتن 8 تا جنین داری بعد که رفتم پولش بدم گفتن گذاشتن بلاست بشه 5 تا شدن دوتا نی یکی دوتایی یکی 3 تایی کیفیتشونو نمیدونم چطورن برا شمام بالاست کردن؟جهاد بیشتر جنین بلاست میکنن تا احتمال مثبت شدنش زیاد بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش میگن‌ دستش سبکه انشالله برای توام خوب میشه  دو مرحله ای انتقال میده ؟

انشالا خدا از دهنت بشنوه تو اطرافم خیلیا پیشش ای وی اف شدن و مثبت من فقط میترسم نشم ی دلشوره تو دلمه نمیدونم چون اصلا در مورد انتقال هنوز حرف نزده فقط بعد پانکچر گفت پریود دومت بیا 

نگران نباش میگن‌ دستش سبکه انشالله برای توام خوب میشه  دو مرحله ای انتقال میده ؟

ی چیز بهت بگم به نظر من تند تند دکتر عوض نکن با همین موسی پور ادامه بده انشالا که نتیجه میگیری اگه هورمونات تنظیم باشه جنین میگیره برات 

@داداشمممم     @رادیس۱۲     @رزیتا22     @sarvesahi   & ...

خیلی ممنونم مهتاب جون بابت دعاهایی که درحق ما میخونی 🥰🥰🙏🙏 امیدوارم برکت این دعاها برگرده به زندگی خودت 🌹🥰🙏 امیدوارم امسال همه منتطرها به آرزوشون برسن و مادربشن و از دوا و درمان راحت 🤲🤲🤲😭😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

مبارک باشه عزیزم 

خوشحالم برات که این لحظه قشنگ رو تجربه کردی 

انشاالله زود سرحال بشی به نی نی بگو برای خاله طوطیااا دعا کنه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام رادیس جان. قربونت، بد نیستم  شما چطوری؟ چکار می کنی؟ من آره پانکچر کردم پنج تا تخمک داش ...

به سلامتی ان شاالله اینسری جواب بگیرین🤲🤲 انتقال دومرحله ای انجام میدن براتون؟ منم شکر خدا بد نیستم گذران زندگی میکنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

ای جونممممم 🥰🥰🥰🥰 قدم نورسیده مبارک باشه باران جان خداروشکر بابت لمس این لحطه ناب 🥰🥰🥰🥰 ان شاالله خیلی زود زردی دختر کوچلو و دوست داشتنیتون پایین میاد و با سلامتی هر دو باهم مرخص میشین 🤲🤲 و لحظه لحظه بودن با فرشته کوچلو لذت میبرین 🥰🥰🥰

تو نت نوشته اگه بعد لکه بینی خون پریودی داشته باشی همون پریود حساب میشه اگه لکه بینی باشه قطع بشه پر ...

ولی تابحال همه دکترای که من رفتم و ماماهاشونم لکه رو گفتن جز پریودی حساب نکنم 

ممنووونم قربوونت برم. ان شاالله ب حق این شب پر برکت و با عظمت خیرش تو زندگی هممون جاری بشه و حاجت رو ...

الهی آمین عزیزم 🤲🤲🤲

سلام دوست عزیزم ممنونم از احوالپرسیت جانم. فعلا همونجوره. متاسفانه رفتیم درخواست طلاق دادیم  ...

سلام سارا جان واقعا متاسف شدم و ناراحت که زندگیتون به خاطر نبود بچه به این مرحله رسید😭😭 به هیچ عنوان نمیتونم همسرتون و دلیلش رو درک کنم امیدوارم بهترین اتفاق برات بیافته و راحت با این قضیه کنار بیای .تو تمام تلاشت رو برای نگه داشتن این زندگی کردی امیدوارم خدا بهترینها رو سر راهت بزاره 😢😢🤲🤲🤲

سلام سارا جان واقعا متاسف شدم و ناراحت که زندگیتون به خاطر نبود بچه به این مرحله رسید😭😭 به هیچ عنو ...

سلام عزیز دلم خوبی گلم. چه کنار اومدنی 😭😭😭😭😭😭😭

خودمم هنوز درکش نکردم و نمیکنم. خدا خودش معجزشو نشونم بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیز دلم خوبی گلم. چه کنار اومدنی 😭😭😭😭😭😭😭 خودمم هنوز درکش نکردم و نمیکنم. خدا خودش معجز ...

عزیززز دلمممم میدونم که نمیتونی کنار بیای نمیدونم چی بگم بخداا . امیدوارم همسرتون  از خر شیطون بیاد پایین و انقدر اذیتت نکنه .بچه خوبه عزیزه ولی  انقدر مهم نیست که به خاطرش زندگی پاشیده بشه .حتما به بزرگترها اطلاع بدین شاید بتونن پادرمیونی کنن و پیشنهاد سحرم خوب بود که یه مدت از هم دور بشین و صحبت نکنین شاید در نبودت قدرت رو بیشتر دونست و به خودش امد خیلی زیاد ازش خواستی که زندگی رو حفظ کنه شاید بیخیال بشی و ول کنی به خودش بیاد 

سلام دوستان ممکنه بعد از انتقال جنین، دی اف ای بالا نذاره لانه گزینی انجام بشه؟

بیشتر روی سقط جنین تاثیر میزاره