2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
سلام عزیزم خوبی؟ دختر منم رفلاکس پنهان داره یعنی میاد توی گلوش پر میشه و دوباره برمیگرده پایین، همین ...

بچه های منم کولیک شدید دارن یکیش اینقدر از بینی بالا میاره ک خفه میشه دکترم بردم نان ای آر تجویز کرد ب یکیش نمیسازه یبوست داره و بالا میاره گفت ببلاک ای آر بده اونم دادم بازم بهش نساخت اسهال شدید شد آروغشون رو میگیرم سطح شیب دارم گذاشتم شیر خودمم نمیخورن ی مشکل دیگه هم ک هست دهنشون مدام آفت میزنه دخترت چند ساعتی ی بار شیر میخوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های منم کولیک شدید دارن یکیش اینقدر از بینی بالا میاره ک خفه میشه دکترم بردم نان ای آر تجویز کرد ...

الهی عزیزم، نان به دختر منم نساخت، ببلاک میدم. هر یک ساعت بین ۳۰ تا ۴۰ تا میخوره ، بخاطر رفلاکسش نمیتونه بیشتر بخوره. کلا برای رفلاکس باید تعداد دفعات شیر دهی رو زیاد کنی حجم شیر رو کم.

ان شاالله هرچه زودتر بهتر بشن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عه پس ی جنین داری خداروشکر حتما ادامه بده باهاش من که بهش ی جوری اعتماد دارم ولی کاش مثبت بشم نمیدون ...

نگران نباش میگن‌ دستش سبکه انشالله برای توام خوب میشه 

دو مرحله ای انتقال میده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عه پس ی جنین داری خداروشکر حتما ادامه بده باهاش من که بهش ی جوری اعتماد دارم ولی کاش مثبت بشم نمیدون ...

راستی جنینات چند روزه ان ؟ کیفیتشون‌ چیه‌؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الهی عزیزم، نان به دختر منم نساخت، ببلاک میدم. هر یک ساعت بین ۳۰ تا ۴۰ تا میخوره ، بخاطر رفلاکسش نمی ...

بچه های من مدام باید شیشه شیر دهنشون باشه خیلی گریه میکنن بعدازظهر نوبت دارن باز ببرمشون دکتر

ممنون از راهنماییت دوست گلم

اره آقایون خیلی بی وفاترن خدا نکنه ی روز مشکل از زن باشه آخرش سرکوفت داره خدا همرو از این حسرت دربیا ...

وای من وقتی به گذشته فکر میکنم دلم برای خودم میسوزه

اندازه ی موهای سرم کتک خوردم 

منی که خونه ی بابام تو پر قو بودم ۱۴ سالگی شوهر کردم بدبختیام شروع شد

فکر می‌کنی سر چی بخدا بی پولی 

الان که دستمون به دهنم میرسه یکم دیگه کتک نمی‌خورم 🥲 خنده دار نیست؟

از همون اول افتادیم تو درمان هرچی در می‌آوردیم خرج دکتر میشد

خواربار رو مادر شوهرم یواشکی بهمون میداد که پدرشوهرم نفهمه

یعنی بست نیست عذاب هایی که کشیدم!!!

الانم درامدمون در حد خوراک و دکتره😢

انقد که شوهرم تلاش میکنه

خودت می‌دونی که همون درمان هم چقدر سختی داره برای زن

ناشکریه ولی گاهی با خودم میگم خدا ازت نمیگذرم انقد بهم سختی دادی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه های من مدام باید شیشه شیر دهنشون باشه خیلی گریه میکنن بعدازظهر نوبت دارن باز ببرمشون دکتر ممنون ...

دکتر من گفت نباید زیر یک ساعت و بیشتر از سه ساعت فاصله ی شیر خوردنش باشه، این گریه شون از همه بدتره، منم اوایل باهاش گریه میکردم جگرم پاره پاره میشد از اشکش، الان شکر خدا بهتره، هنوزم بی قراری داره ولی مثل اون روزا نیست هزار مرتبه خدا رو شکر

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
جوابشو بگیرید خیلی مهمه 

نمیدونم چرا پشت گوش مینداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

باز خوبه جنین داری عزیزم انشالله که به زودی هم دلخوش به زندگیت میشی و مامان میشی. خدا خودش به دلت آر ...

فداتشم

واقعا زندگی خیلی به هممون بدهکاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40