2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044013 بازدید | 684354 پست
دوستان یادتونه گفتم از پنجشنبه علائم سرماخوردگی داشتم و مرکز گفت اگر داشته باشی سیکلت کنسله، واقعا ب ...

عزیزم تا تخمک کشی چیزی نمونده بذار تخمک کشی بشی بعد اصلا انتقال نده بگو فریز کنن.سرماخوردگی و اینا فکر نکنم تاثیری روی تخمک داشته باشه و اونم که میگن خبر بدید که کنسل کنیم شاید منظورشون همون انتقال فقط که کنسل کنن.، و بخاطر اینکه بقیه از شما مریضی نگیرین مثل پرستارا و...ولی شما دوتا ماسک بزن که به بقیه انتقال ندی وگرنه خیالت راحت تخمک هات هیچی شون نشده ولی آزمایش استرادیول و پروژسترون رو فردا انجام بده چون از روی اون تعیین میکنن که انتقال فرش بشه یا فریز کنن. که تصمیم هرچی بود بگو فعلا شرایط ندارم میخوام فریز.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان دیگه بچه ها توی همین سن پریود میشن ،سن پریود اومده پایین واینکه اوایل پریود کلا پریود نام ...

خیلیا بهم اینو گفتن ولی ظهر بردمش دکتر که خیالم راحت بشه دکترم همینو گفت  و گفت که فقط داروی هورمونی میتونی پریودشو قطع بکنه که تو این سن صلاح نمی بینه برای مصرفش ازمایش تیرویید و سونو هم نوشت که ببرمش و قرص اهن داد بهش 

واقعا تو این سن خیلی زوده 😣

انشاالله این دفعه اوکی بشه واست واسه من 7/7 بود ولی دکترم میگفت زیاد اندومتر  دلچسبی نیست و تری ...

ب سلامتی طوطیا جان یادمه رزقرمز رنگ هم اندومترش پایین بود دکتر انصاری امپول استرادیول براش تجویز کرده بود بعد انتقال داد و مثبت شد 

جنینات رو پی جی اس کردی ؟

به نظر من که بیشتر به نوع سیکل و داروها بستگی داره .من حس میکنم کیفیت داروها پایین تر هم اومده باشه. ...

تقریبا ی سال و نیم. نه کلا میگم سنم بالا رفته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم، خدا خودش دلت رو شاد کنه، امید من رو هم ناامید نکنه. استرسم از چند روز پیش خیلی وحشتناک ...

ان شاالله ک چیز مهمی نیس. و سر موعد هم فندقتو صحیح و سالم بغل میگیری😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مشورت کنی با دکترای دیگه خوبه. من روزی یکی آمپول پروژسترون دارم الان هفته ۱۸ هستم، دکترم بهم گفته ا ...

اره امدم این دکتر هم میگه قطع کن سنو کرد پشت جنین خون لخته شده بود 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
قربونت برم .ان شاالله همه منتظرها به خواسته قلبیشون برسن 🤲😍 پس برعکس منی من اصلا از فرش خوشم نمیاد ...

الهی آمین😍

😂

خدا کنه عزیزم  پولیپ داشتی و توی سونو معلوم نمیشد،  داخل رحمت درد هم داشتی؟من درد دارم اح ...

اره خودشم سه ماه اینا نمیشد ک هیسترو کرده بودم ولی درد خاصی رو یادم نیس. چون دو بار سیکلم ب خاطر ضخامت کنسل شد دکتر گف هیسترو کنیم ک اونجا معلوم شد پولیپ داشتم

سلام عزیزم ، یادمه کاربر سیلویا قبل انتقال خیلی روی فرتیل سی ام و ال ارژنین تاکید داشت برای خونرسانی ...

سیکل های قبلی هر دو رو استفاده کردم این بار هم استفاده میکنم حتما 

مننونم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
تقریبا ی سال و نیم. نه کلا میگم سنم بالا رفته

به سن فکر نکن .انشالله که اینبار نتیجه میگیری

یادم چند وقت پیش داخل مطب یه خانم ۲۲ سال گفت که ۱۵ بار انتقال داده و منفی شده .داشتم الان فکر میکردم که چرا همیشه میگن مشکل از تخمک .آخه یه خانم ۲۰ سال چرا باید تخمکش کیفیت نداشته باشه .پس در نتیجه کیفیت بالای تخمک هیچوقت نمیتونه عیب اسپرم رو کاور کنه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ب سلامتی طوطیا جان یادمه رزقرمز رنگ هم اندومترش پایین بود دکتر انصاری امپول استرادیول براش تجویز کرد ...

مرسی عزیزم 

نه خدا رو شکر ازمایشهای ژنتیکمون مشکل نداشت و نیاز به پی جی اس نشد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
به سن فکر نکن .انشالله که اینبار نتیجه میگیری یادم چند وقت پیش داخل مطب یه خانم ۲۲ سال گفت که ۱۵ با ...

ان شاالله هممون.

ممنونم ازت عزیزم❤️

2810