2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044121 بازدید | 684361 پست
ان شااله که همه چیز به سلامتی تا آخرش سپری میشه. شما که ان تی رفتی و یه بار فندق کوچولوت رو چک کردند ...

نگران نباش خدایی نکرده مشکلی هم باشه تو کبد ربطی به جنین نداره ان شالله که چیز مهمی هم نیس اینجا دکترا ادم رو بی خودم میترسونن من چند وقت قبل که تخمدونم چرخید انقدر دکترا ترسوندنم گفتن مشکوکی به کانسر تخمدان چون سایزش کوچیک نمیشه بعد فکر کن تو عمل نمونه برداری نم کرده بودن و جوابش اومده بود که بدخیمی نیس بازم دکترا گفتن نه برو اسکن هسته ای و ام آر آی 

ببین من تا اینا رو انجام دادم و جوابش اومد چقدر استرس کشبدم همش به همسرم میگفتم دخترم خیلی کوچیکه من کاریم بشه بچم چی میشه میشستم به دخترم نگاه میکردم گریه میکردم 

دخترم امسال کلاس چهارمه کوچیکم اوله  خیلی فشار رومه پارسال کسی نمیدونست بچه میخوام راحت بودم ا ...

خدا حفظش کنه پس دختر شما کوچیک تر از دختر منه دختز من کلاس پنجمه وتازه پریود شده خیلی بهم ریختم میگم چقد زود پریود شد  از طرفی هم بهم ریخته است پریودش یه هفته بود تازه پاک شده بود دو باره باز پریود شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش خدایی نکرده مشکلی هم باشه تو کبد ربطی به جنین نداره ان شالله که چیز مهمی هم نیس اینجا دکت ...

چند تا فاکتور خیلی بالاست. از طرفی گلبول های سفید به شدت بالاست. حتی خودم چیزی بشم مهم نیست فقط از خدا میخوام دخترم سالم به دنیا بیاد. دوشنبه نوبت دارم میرم برای آزمایش تکمیلی. ان شااله مشکل من، خطری برای دخترم نباشه

خدا حفظش کنه پس دختر شما کوچیک تر از دختر منه دختز من کلاس پنجمه وتازه پریود شده خیلی بهم ریختم میگم ...

حتما دکتر ببرش و که با  قرص پریودش رو تنظیم کنی که خدای نکرده دچار کم خونی نشه. ولی طفلی چقدر زود پریود شد.

پیاده روی خونرسانی رو زیاد میکنه برای ضخامت خوبه و همچین ماساژ رحم.لوبیا هم من خوردم خیلی خوب تاثیر ...

میگن ‌لوبیا سبز برای بعضیا ضخامت رو‌میاره پایین برای بعضیا هم ‌میبره بالا ، این درسته ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
حتما دکتر ببرش و که با  قرص پریودش رو تنظیم کنی که خدای نکرده دچار کم خونی نشه. ولی طفلی چقدر ز ...

چند تا از دوستاشم تو همین سن شدن ولی اینکه طولانی شده پریودش اذیتم میکنه باید ببرشم متخصص زنان تنبلی کردم تا الانم نبردمش ده روزه پریوده😓

چند تا فاکتور خیلی بالاست. از طرفی گلبول های سفید به شدت بالاست. حتی خودم چیزی بشم مهم نیست فقط از خ ...

عزیزم این چه خرفیه ان شالله هم تو هم دختر گلت صحیح و سالم سالهای طولانی کنار هم زندگی میکنین و شاهد موفقیت هاش میشی

ممنونم رادیس جانم❤️ان شاالله بهترینا برای شما😍 برام فرقی نداره هرچند فرش رو بیشتر دوس دارم😅 ولی ا ...

قربونت برم .ان شاالله همه منتظرها به خواسته قلبیشون برسن 🤲😍 پس برعکس منی من اصلا از فرش خوشم نمیاد😁😁 آره کار خیلی خوبی میکنی بزار به عهده دکتر .ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم، خدا خودش دلت رو شاد کنه، امید من رو هم ناامید نکنه. استرسم از چند روز پیش خیلی وحشتناک ...

عزیزززززززززم، تو رو خدا اینجوری نگو...

حتما کبدت چربه که اونم برای همه ماهاست ب قول بهارک جون اونجا خیلی بزرگش می کنن

ان شاءالله دوشنبه میری و خوش خبر برمی گردی اونوقته که ناراحت میشی برای ی چیز کوچیک چقد به دلت غصه دادی.

من مطمئنم به لطف خدا هیچی نیست

ان شاءالله سالیان سال سایه ت بالا سر زندگیت باشه عزیزم. آمین

دیگه اینو نگی هااااااااااا قلبم درد می گیره

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنون عزیزم، خدا خودش دلت رو شاد کنه، امید من رو هم ناامید نکنه. استرسم از چند روز پیش خیلی وحشتناک ...

نگران نباش ان شاالله که چیز مهمی نباشه .دردونه اتم جاش امنه نگرانش نباش ان شاالله به سلامتی این مشکل رو طی کنی ..🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم تولدت مبارک باشه ان شالله سال دیگه با نی نی ات جشن بگیری حالا یا تو شکمت یا تو بغلت 

الهی قربونت برم، ممنون عزیزم

ان شاءالله خدا ی نظر به همه منتظرا بکنه و حاجت رواشون کنه. آمین

تو دلی های دوستای خوبمم با سلامتی دنیا بیان و ماماناشون لذت ببرن. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
مارک دلیجان میبینم قیمتش خیلی خوبه وسوسه میشم برا گرفتن ولی کیفیتشو نمیدونم 😀

اره اما ایرانیا تست تصادف و اینا نداره ایمن نیست خدایی نکرده اگه تصادف پیش بیاد 😕

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم زنده باشی الحمدالله. من الیت پلاس گرفتم عزیزم

ممنونم عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍