2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044115 بازدید | 684361 پست
دکتر گفت برو و دو ماه دیگه بیا برا تخمک کشی حالا نمیدونم چکار کنم و چی بخورم کیفیت تخمک هام بره بال ...

عزیزم قرص اوابوست خوبه ویتامین ای هم بخور یک روز در میون من مولتی ویتامینم میخوردم پیادهروی خیلی خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصفهان هستم و خود دکترم گفت برو داروخانه دکتر بخیتیاری، شماره تماسش رو الان ندارم، ولی سرچ کنین ت ...

عزیزم شما اطلاع دارید که اگه دکتر یه استان دیگه مثلا غیر از اصفهان آمپول النوا بنویسه بعد میتونم از داروخانه ای که شما خریدی بخرم چون خالم اصفهان میگه می‌خرم میفرستم با شرایط نگهداریش.چون داروخانه اینجا دارو نازایی رو فقط به کسی که مشکل نازایی استان رو داره میده.بعد مشکل تایید شدنش چی مثلا گیرم داروخانه اصفهان قبول کرد بهم بده تامین اجتماعی اصفهان که باید تایید کنه نمیگه چرا پرونده مال استان دیگه ست برو شهر خودتون تاییدیه بگیر و این قانونا

فک کنم دکتر تمیزی هم انجام میدن برای هیسترو،  همه دکترهای مام گلچین شده هستن من دوستم با خانم ...

دکتر علیرضایی به شما دارو پانکچر فقط سینال و هاچ ام جی دادن؟چندتا تخمک و جنین شد؟قبلا چندتا می‌شد که مام و پیش این دکتر نبودید🙏🏻

بچه ها کسی بوده که برای هفته 24 براش سونو نوشته باشن. معمولا میگن برای هفته 28 سونو می نویسن دکتر من ...

من دکترم گفت هفته ۲۴ بیا ویزیت دیگه نمیدونم میخواد سونو بنویسه یا نه 

بعضیا برا وزن و چکاپ اینا مینویسن فک‌کنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اینجوری پیش بره پانکچرم میره برا اردیبهشت😢

خب چه ایرادی داره ؟ بنظرم قبل پانکچر هرچی بیشتر تقویت بشین نتیجه کارت بهتره اصلااا عجله نکن 

من بار اول خوشحال تا رفتم دکتر نوبت پانکچر داد بهم ولی نتیجه ای نداشت برا همین این سری اصلااا عجله نکردم 

پشمالو شوهرت آزمایش کاریوتایپ و ایمنی انعقادی هم داد؟

کاریوتایپ داد و یه آزمایش دیگه به اسم afz اگه اشتباه نکنم خود علیرضایی نوشت گفت اون دومی کروموزوم ها رو دقیق تر از کاریوتایپ بررسی میکنه که خداروشکر هردو سالم بودن 

عزیزم شما اطلاع دارید که اگه دکتر یه استان دیگه مثلا غیر از اصفهان آمپول النوا بنویسه بعد میتونم از ...

عزیزم من از بیمه تامین اجتماعی پرسیدم گفت بیار اینجا تایید بشه بعد دارو از هرجا گرفتی از هرشهری فرق نداره