2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044337 بازدید | 684378 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهییا جون الان ناراحتی و این طبیعیه. جور کردن هزینه ها یه طرف، رفت و آمد و خستگی جسمی و روحی هم یه ...

عزیززززم خدا برات حفظش کنه الهی سالم و سلامت بیاد بغلت

ولی جدییی میگی آخه منم شرایط همسرم خیلی داغونه سنمم رفته بالا خودم مشکلی ندارم دوتا انتقال منفی داشتم همیشه میگم میشه منم طبیعی باردار بشم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
عزیزم اینو دیروز مامایی که چکاپ هفتگی دارم بهم داد چون گفتی مکمل اهن چی مصرف میکنی برات فرستادم روش ...

ممنونم بهارک جان 

همسرم امروز قراره بره داروخونه دوسه تا معرفی کردین بهم شما و دوستای عزیزم هرکدومو داشت بگیره برام 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بتا بالا تو نت نوشته خارج رحم یا مولار هس میترسم😭😭

اخه این فکرا چیه ننه مبارکه انشالله دوقلوئه برای همونه فکرای منفی رو دور کن همه چی عالیه🥰🥰🥰😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام خانوما من امروز روز ۱۴م بعد انتقالم هستم صبح آزمایش دادم بتام ۳۲۷۱ شده عددش خیلی بالا نیس؟ است ...

به به مبارکت باشه بتااااااات عالیه، الهی از لحظه لحظه بارداریت لذت ببری

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ای وای اینجوری که پانکچرم میافته تو اسفند، برا پانکچر قبلیم شوهرم چندماه کلی دارو خورد هیچ تاثیری رو ...

معمولا به دوره سه ماهه دارو میدن‌ما‌خودمون شرایط رفتن نداشتیم و هم اینکه گفتیم بیشتر دارو میخوره اینقد طول کشید 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیززززم خدا برات حفظش کنه الهی سالم و سلامت بیاد بغلت ولی جدییی میگی آخه منم شرایط همسرم خیلی داغو ...

ممنون عزیزم. ان شااله به زودی و سلامتی یه معجزه قشنگ نصیبت بشه.

شرایط من خیلی سخت تر بود، من فقط یه گوشه اش رو گفتم. از طرفی هم ۴۱ سالمه، دکترام هم اینجا و هم ایران گفتند طبیعی امکان نداره. ولی خواست خدا بالاتر از هر فکر و نظر بنده هاش هست.

سلام خانوما من امروز روز ۱۴م بعد انتقالم هستم صبح آزمایش دادم بتام ۳۲۷۱ شده عددش خیلی بالا نیس؟ است ...

به سلامتی باشه، ان شااله که داخل رحم است و سالم هست.

چندتا انتقال دادی؟ ممکنه دو قلو باشه. اگه الان هم بری سونو، چون بتا بالا هست ممکنه ساک دیده بشه.

سلام دوستان من هفته بیست و دو هستم ، متوجه تکونهای بچه نمیشم فقط یک هفته است یه وقتایی انگار یه چیزی میلرزه یا در حد یک ثانیه نبض میزنه اینها تکون بچه است ? البته من اضافه وزن دارم بنظرتون دیر نیست ? میگم نکنه بچه ام ضعیفه?!

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

سلام خانما من فردا انتقال دارم لطفا با دلای پاکتون برام دعا کنید 

واینکه از روزب که پروژسترون شروع کردم یبوست دارم انجیر میخورم و لواشک ولی تاثیری نداره 

استرادیول هم واژینال استفاده میکنم هر ۱۲ ساعت اگه امشب مصرف کنم دیگه فردا تا قبل از انتقال مصرف نکنم مشکلی پیش نمیاد 

۱۱شب و۱۱صبح استفاده میکنم که نوبت انتقال برا بعد از ۱۱صبح هست