2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
جنسیت رو‌اینجا نمیگن تو ان تی  چون میگن احتمالات و ما فقط دقیق اش رو‌میگیم  گفت تو سونو ...

برای منم تو ان تی نگفتن. حتی احتمال هم ندادن. گفتن هنوز زوده

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها خدا رو شکر دیشب ساروگیتم پیام داد گفت فعلا سفرمون کنسل شده، تو این وقت مقدس برام دعا کنین کلا سفرشون کنسل بشه. گفت شایدهفته آینده بریم. نمی تونیم هم بهش بگیم نرو چون ممکنه لج کنن. فقط دعا کنین خودشون پشیمون بشن. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچه‌ها خدا رو شکر دیشب ساروگیتم پیام داد گفت فعلا سفرمون کنسل شده، تو این وقت مقدس برام دعا کنین کلا ...

برات صلوات فرستادم عزیزم

نکران نباش حتی اگه مسافرتم بره می دونه که باید مراقب نی نی ها باشه بچه هات بسپر به خدا

شادی صدام کنید
بچه ها ان شالله همچین روزی قسمت همه منتظرا  من رفتم سونو ان تی و خداروشکر همه چی نرمال بود و د ...

ای جانم 😍😍😍 خداروشکر عزیزدلم انشالله تا اخر خوب پیش بری جنسیت رو نگفت بهت؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه‌ها خدا رو شکر دیشب ساروگیتم پیام داد گفت فعلا سفرمون کنسل شده، تو این وقت مقدس برام دعا کنین کلا ...

انشالله که نمیره چقد سخته واست خدا کمکت کنه عزیزدلم ی لحظه بغضم گرفت🥺 قربون دل نگرانت خواهر بسپار به خدا خودش حواسش هست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خداروشکر انشاا...بقیه باداری اتم به سلامت طی کنی

سلام شادی جان خوبی عزیزم ؟ ببخشید عزیزم شما و بقیه دوستان گفتیم بعد شروع خونریزی تا چند ساعت دفع شدهرولی من از دیروز ۶ عصر خونریزیم مثل پریودی شده دلمم درد میکنه ولی تا الان چیزی خارج نشده ، مدام دارم ورزش میکنم انقدر فعالیت کردم تو این چند روز پاهام درد میکنه و دمنوش های مختلف و جعفری میخورم . بنظرت چکار کنم دیگه ؟

بچه ها ان شالله همچین روزی قسمت همه منتظرا  من رفتم سونو ان تی و خداروشکر همه چی نرمال بود و د ...

خوب خدا رو شکر عزیزم .انشالله که بقیه بارداریت هم به راحتی طی بشه و به سلامتی در آغوش بگیریش .جنسیت بهت نگفت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوب خدا رو شکر عزیزم .انشالله که بقیه بارداریت هم به راحتی طی بشه و به سلامتی در آغوش بگیریش .جنسیت ...

ممنونم عزیزم ان شالله به زودی روزی شما نه عزیزم نگفت تا سونو انومالی نمیگن اول دی بهم وقت انومالی دادن