2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو همین نی نی سایت سرچ کنید مثلا دکتر زنان خوب شرق تهران یا لزدوستان یا اقوام سوال کنید پیش چه دکتر ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم هر چی سرچ میکنم هر کسی نظری داره من خودم با دکتر متینم انقدر ازش بد گفتن استرس گرفتم 

سلام به روی ماهت چقدر بهم آرامش دادی  واقا کم آوردم ولی... ادامه می دم شاید یه روزم خدا منو ...

مطمئن باش به زودی دلت شاد میشه

خدا خیلی بزرگه

آرزوهای محال ما برای خدا کاری نداره

امیدوارم خیلی زود اتفاقای خوبی براتون بیفته

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قبلا تو این تاپیک سوال میپرسیدی بالاخره یکی جواب میداد الان فقط دوستاتی که هم و میشناسن با هم تبادل ...

عزیزم من پیش دکتر تهرانی نژاد میرم مشکل ناباروری دارم فعلا راضی هستم

از آشناهام که مشکل نداشتن و برای کنترل بارداری و زایمان مراجعه میکردن تعریف دکتر دربان حسینی رو شنیدم خودم پیششون نرفتم البته.

سلام دوستان وقتتون بخیر.دوماه هست که پریود نشدم البته همیشه باقرص پریود میشم اونبار گفتم نخورم ببینم چه میشه که تا الان دوماه نشدم بعد اومدم به مدت پنج شب شبی دوتا مدروکسی پروژسترون خوردم حالا بعد پنج روز که قطع کردم همش لکه بینی دارم اولا اینطور نشده بودم موقعی که مصرف میکردم ولی الان سه چهار روز هست مدام لکه دارم خیلی میترسم کسی بوده این مشکل براش پیش اومده باشه؟؟؟😔خیلی میترسم خدای نکرده مشکلی پیش اومده باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم شما هنوز علامت همون سینه درده من سینه هام خیلی درد میکنه به نظرتون طبیعیه دیگه هیچ علایمی ...

سلام عزیزم من دوروز جلو پریودم بود درد شده بود الان هم دارم ولی کمه.

من ی کوچولو دلم درد میکرد.و هیچی 

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
نمیدونم بخدا  خدا از سر این دکترا نگذره منی که بار پنجممه دفعه های قبل هر دفه آمپول بوده بغیر ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم ازمایش پروژسترون دادم ولی از من پایین بود ۷ دهم بود.

بخاطر همین ۵ روز زودتر شروع کردم ب زدن امپول.

هورمون از تخمکت ترشح میشده بخاطر همین امپول نمیخواست.

حالا من اسپرین و انوکسا ندارم نگرانم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
قبلا تو این تاپیک سوال میپرسیدی بالاخره یکی جواب میداد الان فقط دوستاتی که هم و میشناسن با هم تبادل ...

برای کنترل بارداری دکتر افت دنیوی دکتر خوبیه عزیزم

خداياشكرت....❤️