2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
قربونت برم چقد قند تو دلم اب شد با این حرفت😍😍😍 ولی من حامله نیستم میگن زبون بنده قلم پروردگاره ان ...

الهی آمین شما ، رادیس ، فاطمه ، مهربون ، رز ، بانوی شهریور ، هیوا،فاطمه ولی، تارا ، گیلدا  و تموم خانمای تاپیک و هر کسی که آرزومند مادر شدن هست

خدا جون چشم به رحمت و مهربونی تو دوخته ایم یاارحم الراحمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم ولی ناامید نباش رحمت و فضل خدا بیش از تصور و ادراک ما بنده هاست ،انشاءالله همین امسال مادر می ...

ممنون عزیزم انشالله 🌸

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عزیزم شما الان مصرف هویچ خام داری من چند بار با سالاد در حد دو سه حلقه خوردم من کلا شکمو هستم نمیتون ...

من اعتقادم اینه همه چیز رو باید درحد اعتدال بخوریم ، البته چندتا چیز هم هست که باید رعایت کرد ولی زیاده رویش مشکل سازه. بارها شده زعفرون و مواد سقط کننده خوردن ولی سقط نشده مثل خواهرای خودم، حتی با وجود هماتوم نی نیش به دنیا اومد.  ما چون الان شرایطمون حساسه خیلی رو تغذیه مون حساسیت بخرج میدیم.

خیلی اذیت شدم شب خیلی بدی بود واقعا هم خونریزیم زیاد بود دوتا شلوار خیس کامل پرت کردم . جدا ازون همه ...

عزیزم خودم سرما خوردم حالم بد بود اصلا سمت گوشی نیومدم

ولی فکرم پیش تو بود

دیدی گفتم نگران نباش 🥰 بسلامتی باشه 

استراحتت رو بیشتر کن 

🌻💞🌱

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستی دوستان من ی چیزی شنیدم خواستم ببینم شما اطلاع دارین این درست هست یانه، این بیهوشی هایی که برا پانکچر میشیم گفتند یکی از عوارضش کاهش حافظه هست، واقعیتش من مدتی هست حافظه ام گاهی یاری نمیکنه خیلی تعجب میکردم چرا اینطوری شدم و میگفتم دیگه مال بالارفتن سن هست ولی این مورد رو که شنیدم واقعا جا خوردم. کسی اطلاعی داره؟یا برای شما هم اتفاق افتاده؟

وای بعنی میشه الهی ک همتون خوش خبر باشین 

تبریک میگم قشنگم🌻💜🌱

انشالله بارداری ، پر از خاطرات شیرین داشته باشی 🥰🥰🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای بعنی میشه الهی ک همتون خوش خبر باشین 

تبریک میگم قشنگم🌻💜🌱

انشالله بارداری ، پر از خاطرات شیرین داشته باشی 🥰🥰🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستای خوبم فردا برای بار اخر میرم سونو با دلای مهربومتون دعا کنید نی نیم تشکیل شده باشه انشاله ، ام ...

عزیزم چرا میگی سونو آخر؟

چرا تا ۱۲ . ۱۴ هفته صبر نمیکنی؟

دوستم قلب بچش خیلی دیر اوکی شد هفتشو دقیق یادم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا منم سر باداری اولم می رفتم دکتر اونجا ماما به خانم ها می گفت اب هویج نخورید.

من امروز سوپ درست کردم همیشه جعفری می ریختم چه سوپی میشد امروز بدون جعفری درست کردم اصلا به دلم ننشست

چاره ای نیست بقول نارسیس جون ما باید بیشتر رعایت کنیم

شادی صدام کنید