2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
وقتی این تجربه ها رو میبینم ی لحظه خودمو جاتون قرار میدم داغون میشم کاش هیچوقت این مسیر رو انتخاب نم ...

امیدوارم خدا هیچ زنی رو تو این شرایط قرار نده اونای هم که تجربه کردن خیلی زود دامنشون سبز شه واقعا اشکم بند نماید وقتی تاپیک هاتو خوندم😔😔 عزیزدلم امیدتو از دست نده الان سخته ولی انشالله بتونی ردش کنی و بگذری 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم وقتی صحفه تو دیدم و اون همه ذوق واقعا دلم شکست 😔 الهی خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه نمی ...

منون عزیزم خیلی دلم براش تنگ شده 💔😔😭 نه نگفتن .گفتن واس هرکسی ممکنه پیش بیاد 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عزیزم برای حال الانت نمی دونم چی بگم درک ات می کنم عزیزم اگه دوست داری ابنجا حرف بزن اروم شی.اینجا ...

نمیدونم چی بگم تاحالا درد سقط نکشیده بودم از ترس و درد اشهدم و داشتم میخوندم خیلی بد بود خیلی خدا برای هیچکس نخواد 😔💔

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
امیدوارم خدا هیچ زنی رو تو این شرایط قرار نده اونای هم که تجربه کردن خیلی زود دامنشون سبز شه واقعا ا ...

قربونت برم عزیزم ممنون از هم دردیت واقعا سخته 😭 برام دعا کن خدا زود بهم برگدونتش 😔

نه گلم پایین اصلا خط نیافتاد تا الانم از ۶ونیم تا الان 

حداقل تا ده دقیقه ی ربع باید خط بیفته شایدم اینقدر کمرنگه که وقتی خشک شد خودشو نشون میده بنظرم ب خودت استرس نده اصلا بزار تا موقع آزمایش ایشاا... ک مثبتی عزیز دلم

قربونت برم عزیزم ممنون از هم دردیت واقعا سخته 😭 برام دعا کن خدا زود بهم برگدونتش 😔

سلام عزیزم

قربون دل شکسته ت برم😭😢

خیلی ناراحت شدم😔

مطمئن باش خدا بهترشو برات کنار گذاشته و به زودی بهت بر میگردونه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

عزیزم اینجور وقتها میگن غصه نخور این ها ولی من بهت میگم اتفاقا غصه بخور بشین حسابی گریه کن گریه اروم ات می کنه کم کم برمی گردی به روال زندگی .تجربه اش کردم می دونم حس وحشتناکی ولی عزیزم تو تنها نیستی خیلی از خانم ها این اتفاق تجربه کردند بعد از حال بد الانت حس خوب مادر شدن فقط صبر داشته باش به وقت اش اتفاق می افته

شادی صدام کنید
سلام عزیزم قربون دل شکسته ت برم😭😢 خیلی ناراحت شدم😔 مطمئن باش خدا بهترشو برات کنار گذاشته و به ...

ممنون از دل گرمیت عزیزم سلامت باشی 😔😔❤

عزیزم اینجور وقتها میگن غصه نخور این ها ولی من بهت میگم اتفاقا غصه بخور بشین حسابی گریه کن گریه اروم ...

از روز سقط تاالان نتونستم گریه کنم .تا قبل از سقط کارم گریه و زاری بود . انگار از خواب پا شدم و هر چی دیدم و اون حسای خوب و آزمایش مثبت و ذوق و خنده هامون خواب بوده و الان تموم شده ... باورم نمیشع من مادر شده بودم و الان دیگه نیستم، همش یه رویا بود و تموم شد...