2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
توی سونو بهم گفتن چهار تا بعد گفتن سه تا روز پانکچر خیلی دیر رسیدم مرکز دکتر خیلی ناراحت شد سونو کرد ...

ای وای چ بد خیلی ناراحت شدم ولی مرکز رویان اصلا با این تعداد تخم کشی نمیکنه انقدر امپول میده تعداش بالا بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مرکز رویان اینجوریه ک تخمک ک میخان بکشن چندین امپول میدن تا تخمکا رشد کنن و تعدادشون بالا بره بعدک تخمک کشی کردن اگه تعداد جنین کم باشه فریزش میکنن و تو مرحله بعد بازم همین روند تا تعداد جنینا برسه ب بالای۵ تا و بعدش انتقال  

تو مرحله انتقال اگه هایپر نشده باشی انتقال میدن دویا ۳ تا ولی اگه هایپر شده باشی باید دوماه بگذره تا تخمدانا و حالت اول برگرده ک وقتی انتقال دادن رحم اب نندازه ماهی ک قراره انتقال بشه تو پریودی سنو واژینال میشه و میافته تو دوران سیکل ک امپول و قرص بعد استفاده دوروز ب دوروز ازمایش خون و سنو واژینال انجام میدن ک پرژسترون و زخامت رحم کنترل بشه بعدش انتقال

بهارک جون، من امروز رفتم واسه سرم.  همونجا دیگه به دکتر گفتم خونریزی دارم و باهاش حرف زدم، قبول ...

وای عزیزم خدا روشکر نی نیمون خوبه جنسیتش مشخص نشده فک کنم نی نیت دختره 😍😍ان شاالله هر چی که هست صحیح و سالم در آغوش بگیریش 

سحر جان دکترمنم این انتقال اخر برام این امپول رو نوشته بود زدم .چند ماه اثر میزاره روی عملکرد تخمدان ...

عزیزم اگه قرص ال دی مصرف کرده باشی و روز ۲۱ سیکل بزنی با قطع ال دی پریود میشی و گرنه سه ماه تاثیرش هست

سحر جان دیگه تو فکر انتقال مجدد نیستی ؟

چرا قربونت ولی نمیدونم این دفعه دیگه باید چکار کنم هرکاری بگی من سر انتقالام کردم از اینترالپید و ای وی ای جی و خراش رحم و هیسترو و پی آر پی  همه کار 🥺🥺🥺برام با قلب مهربونت خیلی دعا کن خدا بهم نظر کنه

ای وای چ بد خیلی ناراحت شدم ولی مرکز رویان اصلا با این تعداد تخم کشی نمیکنه انقدر امپول میده تعداش ب ...

بازم میگم خداروشکر یه جنین تشکیل شد ایشاا... همین مثبت بشه هیچی از خدا نمیخوام