2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
من الان همسرم مقدار زیاد ویتامین دی، ای، سلنیوم، زینک و ال کارنیتین استفاده میکنه، کنارش مواتی ویتام ...

ببخشید شوهرتون چند سالشه؟چاقه یا لاغر؟ حالا من در پی همین سوال و سرچ از ی دکتر مشورت گرفتم که خیلی علم بالای داره کل آزمایش ها رو برسی کرد و گفت کوکیوتین قرمز ۱۰۰ یکی صبح یکی ۴ بعد از ظهر بخوره که اینم اضافه کردیم برا شوهرم شما هم بگیر براش در کنار دارو ها گفت خیلی تاثیر  داره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
کدوم؟ منم میکرو ام؟ با ای وی اف

عجیبه که اینو پیگیری نکردی😅 غزال جون توضیح داد زحمتشو کشید، ما که مشکل اسپرم دارن شوهرامون این روش بهتره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تامین اجتماعی دارم همون نسخه رو دادم ده هزار تومن شد با بیمه اصلا اذیت نکردن داروی خاصی نیست

چندتاش ده تومن شد. چه خوب شنیده بودم با بیمه صدو خورده ای هست. چه روزایی تزریق کردی قبل انتقال یا بعدش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم منم دقیقا نوزدهم انتقال داشتم گاهی کمردرد و درد پریودی دارم الانم یه دل درد وحشتناک در حد ...

سلام سوسن جون وای بعنی میشه🥺بعد دیشب منم همین درد شدیدو واسه چند لحظه داشتم بعد فک میکنم ک همش شیاف قطع شه پریود میشم 

شما کجا انجام دادید؟؟

اره واقعا ی خورده بی خیال شو منم اول از ای قضیه خیلی سردرگم بودم همش میپرسیدم سرچ میکردم در اخر سپرد ...

ممنونم ماهیا جون، امیدوارم. هم چنین برای شما. امیدوارم که همه مون بچه های سالم و صالح رو به زودی بغل بگیریم

ببخشید شوهرتون چند سالشه؟چاقه یا لاغر؟ حالا من در پی همین سوال و سرچ از ی دکتر مشورت گرفتم که خیلی ع ...

شوهرم ۳۵ سالشه. لاغره. اهل هیچی هم نیستیم. نه سیگار و مشروب نه قلیون. کوکیوتن میخوریم هر دو، روزی دوتا . برای تخمک هم خوبه coq10

چندتاش ده تومن شد. چه خوب شنیده بودم با بیمه صدو خورده ای هست. چه روزایی تزریق کردی قبل انتقال یا بع ...

یه دونه برام نوشته بود یک روز قبل انتقال زدم گفت همین یه بار کافیه بعد انتقال نیاز نیست شما دکترت کیه؟ من دکتر رزاقی برام نوشت

یه دونه برام نوشته بود یک روز قبل انتقال زدم گفت همین یه بار کافیه بعد انتقال نیاز نیست شما دکترت کی ...

ممنونم عزیزم رفتی جای خاصی تزریق کردی یا میشه هر جایی برم. دکتر من شهلا اسرافیلی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای دقیقا دومین بار ای وی اف منم همین شد ، 5تا تخمک کشیدن ی جنین تشکیل شد بعد گفتن مشکل از اسپرمه، د ...

خدا ازشون نگذره ،بخدا دوست من تو پیامبران ۱۴ تا تخمک

کشیدن ۱۴ تاشم جنین گرید A شد سه تاشو بلاست کردن انتقال داد الان ماشاالله سه قلو بارداره شش ماهشه 

الهی و ربی من لی غیرک