2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام خانوما امروز روز۱۴انتقالمه رفتم ازمایش دادم الان عکسشو میزارم

مبااااااااااااااارکه قشنگم 😍😍😍😍

قلبم اکلییللی شد💜💋

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من خيلی وقته نیومدم تاپیک

اونایی که مثبت شدن ومامان شدن از صمیم قلب بهشون تبریک میگم 

اونایی هم که تازه اقدام کردن امیدوارم موفق بشن 

من تو سیکل انتقال جنین هستم امروز ۱۲قاعدگیمه روز ۹زخامت رحم۶ بود بنظرتون خوب بوده 

تا شنبه زخامت میشه ۸ خیلی نگرانم 

لطفا یه توضیح بده از علت ای وی اف و چه کارهایی کردی و چیا خوردی

بله حتما تبلی تخمک داشتم همسرمم مقداری کم تحرکی از۴تاجنین۲تاش برام موند گرید بی۳روزه بودن ۳روز اولو استراحت مطلق بودم ازبعدش پاشدم ولی کم تحرک بودم تا همین الان اصلا لکه بینی نداشتم ولی پشت نافم تیرمیکشه ودهانه ی رحمم شدیدا ضخیم شده حتی شیاف بسختی میزارم

سلام من خيلی وقته نیومدم تاپیک

اونایی که مثبت شدن ومامان شدن از صمیم قلب بهشون تبریک میگم 

اونایی هم که تازه اقدام کردن امیدوارم موفق بشن 

من تو سیکل انتقال جنین هستم امروز ۱۲قاعدگیمه روز ۹زخامت رحم۶ بود بنظرتون خوب بوده 

تا شنبه زخامت میشه ۸ خیلی نگرانم 

من سشنبه هفته پیش نوزدهم انتقال داشتم از بعد انتقال دوساعت بعدش درد پریودیم شروع شد و همچنان درد دار ...

سلام عزیزم منم دقیقا نوزدهم انتقال داشتم گاهی کمردرد و درد پریودی دارم الانم یه دل درد وحشتناک در حد چند ثانیه داشتم  ایشاا... ک مامان شدی عزیزدلم نگران نباش

بله حتما تبلی تخمک داشتم همسرمم مقداری کم تحرکی از۴تاجنین۲تاش برام موند گرید بی۳روزه بودن ۳روز اولو ...

خدا رو شکر

من همش فکر میکنم جنین باید بلاست و درجه یک باشه تا بگیره ، امیدوار شدم

تنگ شدن واژن که طبیعیه به خاطر شیاف ها، پارسال ای یو ای داشتم که منفی شد روزهای اخر شیاف به زور میرفت داخل

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
@عبدالواحد   عزی م امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله حاجت روا شی

بهارک جون، من امروز رفتم واسه سرم.  همونجا دیگه به دکتر گفتم خونریزی دارم و باهاش حرف زدم، قبول کرد سونو کنه. خدا رو شکر حال فندقم خوبه و طبق سونو امروز  ۱۳ هفته بود. گفت احتمالا علت خونریزی هم جفت هست که داره بزرگ میشه و توی دیواره رحم جا باز میکنه. و همون کارهایی که دوستان مهربون اینجا گفتند رو گفت انجام بدم، گفت فعلا آسپرین قطع، آمپول پروژسترون رو ادامه بدم و شیاف پروژسترون رو اضافه کنم.

ضمن اینکه منیزیم هم داد و بوسکوپان که همون هیوسین خودمونه برای کاهش  درد زیر شکمم.

آزمایش دادم بتا 98بود گفت شنبه تکرار کن امروز شد 14روز انتقال دادم با همون روز انتقال.  خوبه دو ...

وای خیلی ام عالیه مبارک باشه عزیزم ایشاا... بارداری خوبی داشته باشی مامان خانومی پس فردا دوباره تکرار کن جنینات چند روزه بودن عزیزم