2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
اییییییی منم یه امپول دور نافی دارم خیلی میسوزونه شکمم رو اسمش👇 امپول ستروناکس ۲۵۰(یا سترورلیک ...

چی هست واسه چی میزنی ؟ خیلی دردناکه بعدش هم درد میکنن منکه کلی خون اومد میگم نکنه اشتباه زدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خوبی پسرت خوبه دختر من حساسیت پروتینی  داره رژیم گرفتم بهتر شده و آلرژی شدید داره

شوره‌جان.سلام.خوبی‌عزیز

دخمل‌گلت‌خوبه؟اسم‌شوچی‌گذاشتی؟

انشالله‌قدمش‌پربرکت‌باشه‌.‌خواهریابرادرش‌روبیاره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم عزیزم اسپرم همسرشون ضعیفه ..ایشالا خدا  دل همه منتظراروشادکنه

سلام.خوبی‌نازنین‌جان

بچهات‌خوبن.

چه‌خبرا.براسومی‌اقدام‌نکردی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
حق داری واقعا برای هممون همینه  من به شوهرم گفتم هزینه هرچی شد به من نگو زیاده فلانه ندارم این ...

منم همین کار کردم کلا استرسم بالاست گفتم دیگه هزینه ها نگو 

شادی صدام کنید
چی هست واسه چی میزنی ؟ خیلی دردناکه بعدش هم درد میکنن منکه کلی خون اومد میگم نکنه اشتباه زدم 

پانچر ک شدم ۳ تا از این داد

گمونم واسه آب نیاوردن شکم باشه نمیدونم چیه🥲

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من تو الزهرا رشت انجام دادم فک کنم یکسالی هست ک باهرنوع بیمه مثل روستایی حتی بیمه سلامت رایگانه

اها چه خوبه 

خداروشکر که یه اقدامی کردن :/ هی میگفتن بچه بیارید و به ماها اهمیت نمیدادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من امپول انکوسپارین ۴۰۰۰ میزنم

تو جعبه اش کاملا توضیح داده مگه مال شما نداره 

اول با پد دور ناف اون قسمت که می خواهین تمیز کنید بذارید خشک شه یه کم

بعد سر سوزن باز کنید یه تیکه از شکم با دو انکشت بگیرید که چیم بیافته سوزن با زاویه ۹۰ درجه وارد کنید وتزریق کنید بعد پوست شکم رها کنید 

من چرخشی می زنم چپ بالا راست پایین

دوباره از از اول

شادی صدام کنید
منم همین کار کردم کلا استرسم بالاست گفتم دیگه هزینه ها نگو 

من سال ۹۷.۹۸ ک انتقال دادم آنقدر وضعیت مالیمون بد بود که برای ۱۰۰ هزار تومان با شوهرم زار زار گریه میکردیم

سر اون تجربه شد واسم.

بهش گفتم به روم چیزی رو نیاره 

مثلا من میفهمیدم که چقدر هزینه شده ولی دیگه کاری ب این نداشتم ک تو کارت چقدره ، داره ، قرض گرفته یا چی

استرسی ام نکشیدم بابت این موضوع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سال ۹۷.۹۸ ک انتقال دادم آنقدر وضعیت مالیمون بد بود که برای ۱۰۰ هزار تومان با شوهرم زار زار گریه م ...

عزیزم می فهمم همه تو این بن بست های مالی بودیم منم تاثیرش تو زندگیمون می بینم چیزی نیاز داریم ویا کاری باید بکنیم که نمیشه ولی دیگه به روی خودم نمیارم.چیزی نمیگم همسرمم چیزی نمیگه.

تو این پروسه اقایون تو شرایط سخت افزاری هستند ولی ما خانم ها هم شرایط سختی داریم.

بیشتر درمان ها روی مااست که هر کدوم مسائل خودش داره 

استرس وفشار وضربه های روحی هم که بماند.

فقط منتظرم با لبخند بچه هامون این روزا برامون کمرنگ بشه 

من که تو ذهنم هزار بار اتاق اش می چینم 

هزار جور مدل غذا که بچه ها دوست داشته باشند

خللصه کلی از این فانتزی های قشنگ

شادی صدام کنید
سلام ممنونم  بله من فقط سه تا جنین داشتم که سه تا رو هم انتقال دادن و دیگه جنین ندارم بله میت ...

سلام عزیزم ممنون از توضیحاتتون چقدر قیمت هاش نسبتا مناسب هست 

گیر کردم والا دکتر خودم گفت بیا لایرا یا هیستروت میخوام کنم من چون تا به حال انجام ندادم خودمم نظرم هست انجام بدم فقط هزینه ش تو بیمارستان خصوصی خیلی میشه نزدیک ۲۰ میلیون ولی چاره ای نیست چون گفت ممکن بعد از جراحی طبیعی باردار شی شما رویان کدوم دکتری ؟