2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ان شالله که نتیجه میگیری🤲🤲🤲

ممنون مهربونم انشالله همه به آرزوی مامان شدنشون برسن خدا بچه هاتو برات نگه داره حرفات واقعا آرامش بخشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهربونم انشالله همه به آرزوی مامان شدنشون برسن خدا بچه هاتو برات نگه داره حرفات واقعا آرامش بخ ...

نگران نباش  کتابم نمیخواد بخری تو نت سرچ کن پی دی اف اکثر کتابا هس حالا مثل کتاب کاغذی لذت نداره ولی حداقل رایگانه 

من چون اینجا اصلا دسترسی به کتاب کاغذی ندارم دیگه همش رو پی دی اف میخونم 

نگران نباش  کتابم نمیخواد بخری تو نت سرچ کن پی دی اف اکثر کتابا هس حالا مثل کتاب کاغذی لذت ندار ...

اخه من چشمام ضعیفه اذیت میشم با کتاب راحترم اونوقت اینجا وضعیت نت افتضاحه 

خداروشکر که دیگه به دردسر نیفتادی برا ما که ازمایش معمولی نشد فعلا دارو دادن خیلی سر درگمم نمیدونم چ ...

حق داری واقعا برای هممون همینه 

من به شوهرم گفتم هزینه هرچی شد به من نگو زیاده فلانه ندارم اینا 

گفتم ب من استرس این موضوع رو نده خودم ب اندازه ی کافی استرس دارم

خداییش باهام همکاری کرد 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا را شکر عزیزم آن شالله با اولین انتقال مثبت بشی عزیزم

ممنونم 😍🌱

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

والا بچه من گریه هاش که برای کولیکه و دلدرد شه ساعت داره که یکیش قبل ظهره و یکیش هم ساعت ۱۰ شب به بع ...

کولیکز و دادم

بعد رفت حموم

الانم کلی گریه

نمیدونم از قطره شد یا از حموم؟؟؟

😉

حق داری واقعا برای هممون همینه  من به شوهرم گفتم هزینه هرچی شد به من نگو زیاده فلانه ندارم این ...

اخه نمیشه مدیریت هزینه ها با منه و چون ی وام گرفتیم و کنار گذاشتیم واسه این کار کلا در جریانشم حالا خداکنه نتیجه بخش باشه 

سلام دوست عزیز بابت انتقال منفی متاسفم ولی مگر فقط یه بسته داشتید که باید دوباره پانکچر شی؟ روند کا ...

سلام ممنونم 

بله من فقط سه تا جنین داشتم که سه تا رو هم انتقال دادن و دیگه جنین ندارم

بله میتونید برید اونجا بگید با چه دکتری میخواهید ویزیت بشین

اگر دفعه اول برید مطبشون بهتره 

اونجا بگید بهشون که ویزیت قبل پانکچرو میرید مطب برای پانکچر و انتقال میرید رویان

البته یه جلسه اول باید برید رویان که پرونده تشکیل بدین که بعد مطبشونم رفتید،روزایی که نیستن مطب بتونید برید رویان پیششون

بله بررسی میکنن هم مطبشون هم رویان

هزینه پانکچر سال قبل فکر کنم ۳و نیم بود با انتقال حدودا ۷ یا ۸ تومان میشه،البته ذوب جنین و ذوب اسپرم هم اگر باشه هرکدوم تقریبا ۵۵۰ تومان اضافه میشه

باور کن فکر نکن پرشکی اینجا خیلی معرکه اس اتفاقا خیلی خیلی محتاط عمل میکنن تو ایران تو ای وی اف مهم ...

من نمی‌دونم شما قبلش کدوم شهر بودین.ولی تو اینجا فقط پزشکای تهران  یکم وقت میذارن  وامکاناتشون بهتره وگرنه شهرستان یکی دوتا خوب پیدا بشن که اونم انقد شلوغن اصلا توضیح نمی‌دن برات.

ای وای واقعا ناراحت شدم ، ولی اگر مشکلی نداشته باشن حتما بعد از حداقل دو دوره پریودی با تقویت کردن ح ...

خیلی ممنونم عزیزم اسپرم همسرشون ضعیفه ..ایشالا خدا  دل همه منتظراروشادکنه