2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
احتمالا کم کنه سر درد هم ب بارداری مرتبطه مخصوصا ک دوقلوعه سطح پروژسترونت بالا رفته ب خاطر اونه کم ک ...

😂😂😂 شما علاعمتون چی بوده چی بیشتر تو این مدت ادیتت کرده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها کسی میتونه برا طول سرویکس راهنمایی کنه ؟ ۳۱ برا ۱۵ هفته خوبه ؟ 

سلام عزیزم طول سرویکس ات خوبه زیره ۲۸خوب نیس مخصوصا ک یه دونه اس اصلا مشکلی نداره اگه شکمی دادی ک دوسانت هم بیشتره واژینال دقیق تره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 شما علاعمتون چی بوده چی بیشتر تو این مدت ادیتت کرده

اوایل ک ویار داشتم هیچی نمیتونستم بخورم بعده سه ماه خوب شدم دیگه رفتم انومالی گفت طولت کم شده سرویکس ام ۲۰هفته پساری گذاشتم الانم استراحت نسبی ام  یه دقیقه وایمیستم کمرم و زیره دلم درد میگیره شبا درست خواب ندارم لگنم درد میگیره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خدا بهت ببخشه دردونتو😍😍ممنونم عزیزم قلبم آروم گرفت

فدات عزیزم ایشالا بارداری راحتی داشته باشی 

نگران نباش یکیشون زرنگ تر بوده زودتر لانه گزینی کرده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم طول سرویکس ات خوبه زیره ۲۸خوب نیس مخصوصا ک یه دونه اس اصلا مشکلی نداره اگه شکمی دادی ک دو ...

واژینال دادم 

دکترم خوبه ازش راضیم ولی خیلی توضیح نمیده فقط اگه مشکلی باشه میکه بهت بهش نشون دادم چیزی نگفت 

ممنون عزیزم جواب دادی 

قبل انومالی نگرفته بودی طول سرویکس رو  ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اوایل ک ویار داشتم هیچی نمیتونستم بخورم بعده سه ماه خوب شدم دیگه رفتم انومالی گفت طولت کم شده سرویکس ...

منم اوایل انتقال کمر درد داشتم کمی ترشح قهوه ای الان بهترم ولی اصلا ویار نداشتم هیچ نه تهوع نه چیز دیگه همه چی هم میخورم زیاد 😑😑😑 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم چه جالب منم دفعه ی اول مثبت شدم و دقیقا برعکس کارای تورو انجام دادم از روز اول همش گوشت ق ...

سلام بله عزیزم بدنا کاملا متفاوته و من زیادی وسواس داشتم و با زیاد مقاله خوندن و تجربه های متفاوت فقط خودمو اذیت میکردم 

امیدوارم خدا نی نی شمارو هم حفظ کنه

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
عزیزم زنگ زدم گفتن سه تا جنین داری بیا کارت فریزتو بگیر،باورم نمیشه خیلی خوشحالم 🥺😭😍❤️

ااای جاااان دلم. ان شاالله با همون اولی مامان بشی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم میارکت باشه خداروشکر سه تا جنین تشکیا شد ان شاالله با اولین انتقال باردار میشی 

مرسی عزیزدلم،واقعا دیروز نگران بودم چون تخمکا کم بود ولی خداروشکر با دعای شما دوستای گلم سه تا جنین دارم،دعا کن برام با اولین انتقال باردار شم😍😘