2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

من الان اومدم سونوگرافی دل تو دلم نیست کاش بگه وضع تخمدان و رحمت خوبه دعام کنین دوستای گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ۸ هفته ام چرا سخته خیلی  مخصوصا که هماتوم هم دارم و استراحت نسبی ام ولی همسرم کمک میکنه د ...

عزیزززززم هماتوم به مرور رفع میشه استراحت داشته باش

خوبه که مهد میره 

چقدر خوب.من حاضرم خودم بزنم ولی درمانگاه نرم. کاش پروژسترونم مثل انکوسپارین بود

اولین بار خودم بخودم تزریق کردم.

دومین بار پیش شوهرم تزریق کردم یاد گرفت

دلش بحالم سوخت و مجبور شد انجام بده

😉

ان شاالله ماله تو با روش  طبیعی بالا میره استرس نگیر همه بدن ها مثل هم نیست عزیزم اره عزیزم ما ...

ان شالله ضخامت شما هم بالا بره عزیزم الان فصل لوبیا سبزه زیاد استفاده کن .آن شالله من و شما و تمام خانمهای منتظر نتیجه مثبت بگیریم 🤲🤲💓

بچه ها میگم ممکنه این پرسنل درمانگاه از دست من ناراحت بشه دعا کنه انتقالم منفی شه یا خدا از دستم نار ...

خب یه درمانگاه دیگه برو که اینقدر اذیت نشی عزیزم منم از این داستانها داشتم سعی می کردم هر بار یه جا برم هرچند فضول همه جا هست

اولین بار خودم بخودم تزریق کردم. دومین بار پیش شوهرم تزریق کردم یاد گرفت دلش بحالم سوخت و مجبور شد ...

ارزو می کنم نتیجه بگیرید ودیگه نیازی به این امپول ها نداشته بلشید

شادی صدام کنید
ان شالله ضخامت شما هم بالا بره عزیزم الان فصل لوبیا سبزه زیاد استفاده کن .آن شالله من و شما و تمام خ ...

من هنوزم لوبیا سبز می خورم با اینکه انتقال دادم هم به شکل لوبیا پلو هم مقداری اش اب پز می کنم با کمی نمک می خورم

شادی صدام کنید
من روز ده انتقال ازمایش دادم و مرکزمون گفته بود چهارهفته بعد برم برا سونو  ولی من دو هفته بعد ...

من روز ۱۵ اولین ازمایشم بود. از روز ۱۶ که لکه بینی شروع شد دکتر گفت آسپرین رو قطع کنم، شیافمم که از اول روزی ۳تاست

اما هنوز لکه بینی ادامه داره،ترشح خیلی کم و فقط عصرا روی دستمالم میبینم و دیگه خبری نیست تا روز بعد عصر

با امروز میشه ۵روز که این ترشح رو دارم