2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دونه چی ؟؟ ضرر که ندارع یعنی دیشب تا صب اینقد سرفه کردم شکمم منقبض شد درد گرفت😣😣😣😣 سمت تخمدانم ی ...

به دونه ،دونه های داخل میوه به هستش نه ضرر نداره در حد یکی دولیوان درروز خوردن حتما بخور مثل من نشی عطاری داره

دونه چی ؟؟ ضرر که ندارع یعنی دیشب تا صب اینقد سرفه کردم شکمم منقبض شد درد گرفت😣😣😣😣 سمت تخمدانم ی ...

منم انقدر سرفه هام بد بود گفتم خدایی نکرده جفتم کنده شد اون روز که یهو خونریزی کردم 

میدونم عزیزم من خودم ب خیال خودم میرم سریع وارد سیکل میشم اما یه ماه دوماه سر سینم اینور و اونور رفت ...

خدایا صبر بده🥴🥴🥴

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ببخشید گلم برا از پرولاکتین روز خاصی از پریود که لازم نیس رفتن نه؟ برا منم نوشته هنوز فرصت نکردم برم ...

والا نمیدونم چون من همه ی آزمایش هام با هم بود گفتن روز دوم یا سوم پریود برم حالا نمیدونم برا پرولاکتین بود یا چیزای دیگه ولی فک نکنم برا پرو لاکتین باشه بازم بپرس

@ماهییا   عزیزم امروز به نیت ات سوره مریم میخوندم ان شالله حاجت روا شی

ممنونم ازت واقعا امروز چقد به هم ریخته بودم مطمئنم که دعای تو برام بهترین اتفاق امروز بود🥺🥺🥺 خدا خیرت بده 🥲🥲

ممنونم ازت واقعا امروز چقد به هم ریخته بودم مطمئنم که دعای تو برام بهترین اتفاق امروز بود🥺🥺🥺 خدا ...

عزیزم بسپر به خودش حتی اگه سیکل ات کنسل هم خدایی نکرده بشه حتما خیری توشه نگران نباش دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره هممون ان شالله ی روزی نوبتمون میشه و جواب زحمتامون رو میگیریم

شکر خدا منم آره برام همیشه عذابه نترس اگه عفونت نداری انشاالله چیزی نیست من پر عفونت بودم شکر خدا چی ...

اگه دکتر صادق زاده رفتی بگو چ داروهایی میخوری چون خودشم تو ای وی اف تخصص داره قطعا میدونه مشکلی داره یا نه  ، تداخل داره یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا نمیدونم چون من همه ی آزمایش هام با هم بود گفتن روز دوم یا سوم پریود برم حالا نمیدونم برا پرولاک ...

ممنونم گلم❤️. از ازمایشگاه پرسیدم گف فرقی نداره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدایا صبر بده🥴🥴🥴

ان شاالله که مشکلی نباشه زود وارد سیکل بشی از الان هم شروع کن هم خودت هم شوهرت ژل رویال رویال بخورید قبل پانکچر نخود بده شوهرت زیاد بخوره با تخم مرغ محلی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شاالله که مشکلی نباشه زود وارد سیکل بشی از الان هم شروع کن هم خودت هم شوهرت ژل رویال رویال بخورید ...

شاید باورت نشه انقد از این چیزا میخورم و همش گرمی جاته میترسم ی روز مثه اژدها از دهنم اتیش در بیاد😂😂😂 یعنی هزینه خورد و خراکم از درمان بیشتر شده