شما کدوم کشوری؟ میدونم این قانون رو گذاشتند که همه خانم ها حتی اونهایی که هیچ درآمدی ندارند بتونند حداقل سه بار سونو کنند.
اما واسه من کمی متفاوته. من سه بار سقط داشتم و بعدش مشکلات دیگه اضافه شد که دکتر گفت اصلا امکان طبیعی باردار شدن نیست. یه بار پانکچر کردم که کلا یه جنین تشکیل شد و انتقال منفی شد. بعد چندماه که دکتر اسرافیلی هم بهم گفت فقط میکرو جواب میده و شاید بشه با داروهای بیشتر، دو تا تخمک پانکچر کنند، داروهای پانکچر دوم رو خریدم که آخرین تلاشم رو بکنم. اما خدا روشکر، با کمال ناباروی، دو روز بعد خرید داروها بیبی چکم مثبت شد.
باید بلافاصله اینترالیپید میزدم، دکتر قبول نکرد سونو کنه ولی اینترالیپید رو تزریق کردند. آخه چطور یه دکتر میتونه بدون تایید بارداری سرم رو شروع کنه؟!
بعدش باید هر دو هفته سرم تزریق کنم اخه مگه میشه بدون دیدن قلب و تایید بارداری سالم سرم رو تزریق کرد اون هم هر دو هفته؟!
به قول دکتر، من اولین بیماری هستم که با این شرایط توی مطب دارند. ازطرفی آمپول پروژسترون، دو تا متفورمین، تیروکسین، آسپرین دارم که از دیروز آهن اضافه شده چون تستم کمبود آهن نشون داده. خوب مگه میشه سونو نکرد و بیخیال بود؟!
والا من از دستشون خل شدم🙈