2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزیزم ژل روىال اصل رو از کجا تهیه کردى ؟

ی آدم مطمئن باید بخری من دوست یکی از فامیلامون توی یزد برام اورد اونم کارش فروش نبود وفقط برا خودشون میگرفت دیگه مشکلمون رو فهمیدن دادن بهمون

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید شما کجا انتقال دادید؟خدا برات حفظش کنه انشالله

سلامت باشی عزیزم 

بیمارستان صارم 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
آره همه این علائمو داره تقریبا از ۲ ماه ونیم به بعد شروع شده  چیکا جون پسر من مدام به سینه من ...

یا شیرت سیرش نمیکنه یا از رو عادته. پستونک میخوره؟ حداقل به پستونک عادتش بده اینجوری مدام باید در حال شیر دادن باشی

خداياشكرت....❤️ 
[QUOTE=252594189]سلامت باشی عزیزم  بیمارستان صارم مشکلتون چی بود؟ببخش خیلی سوال کردم

همسرم مشکلی نداره خودم تنبلی شدید دارم 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
[QUOTE=252594189]سلامت باشی عزیزم  بیمارستان صارم مشکلتون چی بود؟ببخش خیلی سوال کردم

خانوما تو ایام پریودی چی بخورم رحمم گرم بشه؟ احتمالا ماه آینده وارد سیکل پانکچر میشم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خب پس خدارو شکر که نتیجه گرفتی

اره ظاهرا شکر خدا انشالله برم آزمایش خیالم راحت راحت میشه

ببین تب تا الان نداشته خداروشکر ولی خب همش میخاد یه چیزی رو با حرص بکنه تو دهنش دیگه دیشب با انگشت ا ...

ببین تب اونجوری نیست که یهویی دمای بدنش بره بالا به این صورته که لبتو به پیشونیش میزنی حس میکنی گرمه داغه. والله من استفاده نکردم از ژل دندون فداتشم من دندونیشونو میذاشتم فریزر و اینکه میوه ها مثل هویج پخته شده یا موز میذاشتم تو پستونک میوه خوریشون یکم میذاشتم در حد یربع فریزر بعد میدادم بهشون. البته من کمکیشونو از ۴ ماه شروع کردم واسه همین میوه میدادم

خداياشكرت....❤️ 
ببین تب تا الان نداشته خداروشکر ولی خب همش میخاد یه چیزی رو با حرص بکنه تو دهنش دیگه دیشب با انگشت ا ...

عزیزم بگیر واسش یه پماد کوچیکه الان دقیق اسمش یادم نیست من واسه دخترم میزدم به نطرم تاثیر داشت اروم میشد گیاهی هم هست 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خانوما تو ایام پریودی چی بخورم رحمم گرم بشه؟ احتمالا ماه آینده وارد سیکل پانکچر میشم 

روغن سیاهدونه بزن واسه بعد پانکچر هم ایشالا اگه انتقال داشتی لوبیا سبز و گوجه خوبه ضخامت رو بالا میبره من سر دخترم این کارهارو انجام دادم من کلا رحمم سرده ولی با این روعن به نطرم خوب شده بود فقط تا قبل انتقال بزن بعدش نزنی دیگه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم پستتو دیدم بسلامتی انتقالت مثبت شد مبارکت باشه الهی  عزیزدلم اکثرا ...

مرسی عزیزم سلامت باشی.اره غربالگری اولم همه چیش خوب بود.دومی هم سونوگرافی همه چی خوب بود.