2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام بچه ها بیایین خبر خوش بدین.کسی بتا نداده؟

یکی از بچه ها آز داده امروز گف عصر جواب میدن. هنوز نیونده احتمالا. خودت در چ حالی عزیزم. الان روز چندین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما که هماتون داشتی از هفته چند فهمیدی و چند هفته رفع شد؟ مال من هماتومم خیلی بزرگه پشت ...

سلام عزیزم مبازک باشه 

شمابودی تویه تاپیکا گفتی شوهرت ازواسپرمه؟کدوم مرکز نتیجه گرفتی؟

یا رب العالمین
سلام دوستان ممنون از دعاهاتون 😘بتام یک شده منفی شدم باز

قربون دلت برم من💖💖💖

من هم تحربه ی منفی رو دارم  حس خوبی نیست

ولی  ما امیدواریم  و صبوور

ادامه میدیم ادامه میدیم

امیدوارم زود زود دلت اروم بشه 😘😘

الهی زود زود بیای و بگی بچه ها آز دادم مثبت شدم😍😍😍

خانما کسی متفورمین میخورده تو انتقالش بخاطر تنبلی تخمدان دادن ؟ تا کی ادامه دادین 

من میخورم

چند ساله میخورم

به من گفتن حتی اگه باردارم شدم باید اوایل بخورم که البته باردار نشدم هنوز،ولی میخورم

سلام دوستان ممنون از دعاهاتون 😘بتام یک شده منفی شدم باز

الهی بمیرم درکت میکنم منم سر بچه اولم دو بار منفی شدم و حس و حالت رو درک میکنم ولی ناامید نباش خدا مهربونه و مطمعن باش ی روزم نوبت تویه که بیای و بگی بچه ها باردارم من خودم فکرم نمیکردم ی روز بچه دار شم برام شده بود ارزو ولی الان خدا خواست و دومی رو باردارشدم نوبت تو هم میرسه مطمعنم جواب صبوری هات رو میگیری

الهی بمیرم درکت میکنم منم سر بچه اولم دو بار منفی شدم و حس و حالت رو درک میکنم ولی ناامید نباش خدا م ...

نه عزیزم خدا نکنه ممنون دیگه ادم اهنین شدم خدا نخواست دیگه کاری از،دست کسی ساخته نیس خواسته خداست

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
مرسی عزیزم از توضیحاتتون انشالله این بار باردار میشی بازم جنین پسر داری دکترت کیه؟ من باردار شدم تو ...

شما هم میخای تعیین جنسیت کنی ؟ چند بار پانکچر شدی ؟ اخی عزیزم چرا متوفق شد علتش چی بود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ببخشید شما دکتر جنین شناس ابن سینا رو میشناسید اسمش چیه؟دکتر خودتون کی بوده از روند درمانتون راضی هس ...

نه عزیزم نمیشناسم چون تو این چند سال عوض شدن احتمالا دکترم هم هر سری عوض شده . الان با دکتر معترف انتقال داشتم

نبلید قطع کنی من مثبتم شدم دکتر گفت باید ادامه بدی

ممنون عزیزم شماه هم میشه بگید روند درمانتون چطوره تو چه مرحله ای هستی شما هم تعیین جنسیت هستی بچه داری؟