2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
همون ابن سینا ادامه بده منم میترسیدم گفتم خیلیا ناراضی ان نشه و فلان اما خودم ک راضی بودم ب قول خودت ...

شما هزینه هات چقد شد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ان شاالله که کنسل نمیشه .پی ار پی رو امتحان نمیکنین برای بالا بردن ضخامت رحم خیلی موثر هستش 

مرسی عزیزم کامل نا امیدم کرد بهش پیشنهاد میدم توکل به خدا ان شالله با بتای عالی خوشحالمون کنی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که کنسل نمیشه .پی ار پی رو امتحان نمیکنین برای بالا بردن ضخامت رحم خیلی موثر هستش 

شما آزمایش ندادید؟بهتر شدی؟ برات صلوت نذر میکنم انشالله که مثبت بشی 

خانمااا

من‌دیروز‌ازمایشم‌مثبت‌شد بتامم ۱۱۰۰بود

روز هفدهم ‌انتقالمه

میخوام‌برم‌خونمون‌

ولی خونه مون‌طبقه ی چهارمه 

اسانسور‌نداریم

هرروز آمپول ‌پروژستزون‌میزنم

تاامروز‌خونهی مامانم‌استراحت مطلق‌بودم

کسی میومد امپولمو‌میزد

ولی میخوام‌برم‌خونه‌خودم

چیکار‌کنم؟‌پله خطر داره؟

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

ان شاالله بسلامتی بچه ات را بغل کنی من روز 6 انتقال جنین هستم. از نصف شب احساس گرسنگی داشتم. با این ...

عزیزم کوچکترین علامتی رو با دید مثبت بهش نگاه کن..من خودم لکه بینی و درد سینه داشتم.که درد سینه از عوارض دارو ها بود..علایم اصلی مثل تهوع برای من از هفت هفته شروع شد.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
برام جالب بود چه جوری با خوردن داروهای خودایمنیم دوباره دچار شعله ور شدن شد.حوصله مراجعه به دکتر روم ...

چطور متوجه شدی شعله ور شده؟ ازمایش دادی؟ 

نه من خود اینمیم فقط تو ازمایشام بود.علایم بالینی اصلا نداشتم..تو بارداری کورتون خوردم و سرم ای وی ای حی تزریق کردم.خداروشکر تا الان مشکلی پیش نیومده.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
خانمااا من‌دیروز‌ازمایشم‌مثبت‌شد بتامم ۱۱۰۰بود روز هفدهم ‌انتقالمه میخوام‌برم‌خونمون‌ ول ...

خدارو شکر مبارک باشه عزیزم من تجربه ندارم ولی به نظرم نرو اگه رفتیم با احتایط برو و سعی کن دیگه بالا پایین نکنی  حداقل سه ماهه ی اول که میگن حساسه

خانمااا من‌دیروز‌ازمایشم‌مثبت‌شد بتامم ۱۱۰۰بود روز هفدهم ‌انتقالمه میخوام‌برم‌خونمون‌ ول ...

سلام عزیزم اولا مبارک باشه ان شالله که مابقی مسیر رو بسلامتی طی کنی  و نی نی ها رو بسلامتی بغل بگیری  دوما برای چی خطرناک باشه خدا را شکر لانه گزینی کردن و مرحله اول رو بسلامتی پشت سر گذاشتی پله ها رو یکی یکی آروم برو بالا ترجیحا هر روز بیرون نرو بینشون هم حتما استراحت کن . سوم لطفا از تجربه ات برامون بگو قبل انتقال چه کار کردی سیکلت چطور بود لانگ بود کوتاه بود و.....مرسی

سلام عزیزم اولا مبارک باشه ان شالله که مابقی مسیر رو بسلامتی طی کنی  و نی نی ها رو بسلامتی بغل ...

مرسی عزیزم❤️😘

یدونه جنین ۴روزه برام‌انتقال دادن

نمیتونم اخه باید هرروز‌امپول‌پروژسترون‌بزنم

خونمونم‌طبقه ی چهارمه😔😔

د

سلام عزیزم اولا مبارک باشه ان شالله که مابقی مسیر رو بسلامتی طی کنی  و نی نی ها رو بسلامتی بغل ...

عزیزم‌قبل از انتقال تخمدانامو‌با روغنسیاهدونهچرب‌میکردم‌روش‌کیسه فریزر میکشیدم‌و‌از‌روش‌کمربند پشمی‌میبستم

حسابی گرم‌میکردم‌تخمدانمو

روزی‌۶٫۷تا خرما ک‌توش‌دارچین‌و‌گردو‌و‌کنجد‌و‌پودر‌نارگیل بود میریختم میخوردم

اخه‌رحم‌من‌سرد‌بود

شیر انبه یا شیرموز‌ک‌توش‌عسل بود روز‌ی یه لیوان میخوردم

سیاهدونه و‌عسل قاطی میکردم‌صبح ناشتا میخوردم

بعد از انتقالمم استراحت مطلق

روزی یه لسوان‌شیر‌سویا میخورم

با یه بشقاب نشاسته‌و آب 

متکارانی‌و‌سیبزمینی‌و‌لوبیا سبزهم‌میخورم

مرسی عزیزم❤️😘 یدونه جنین ۴روزه برام‌انتقال دادن نمیتونم اخه باید هرروز‌امپول‌پروژسترو ...

بسلامتی گفتم شاید دوقلو باشن   اشکال نداره عزیزم ناراحتی نداره خوشحال باش اگه برات مقدوره فعلا پیش مامانی بمون یا به همون که میاد برات تزریق می کنه بگو بیاد خونه خودت . راه حل داره شاد باش و خوشحالی کن  عزیزم       

عزیزم‌قبل از انتقال تخمدانامو‌با روغنسیاهدونهچرب‌میکردم‌روش‌کیسه فریزر میکشیدم‌و‌از‌روش‌کمربند پشمی‌ ...

مرسی برای وقتی که گذاشتی عزیزم میتونم بپرسم چطور متوجه شدی رحمت سرده ؟شاید منم رحمم سر باشه نشونه ای داره ؟