2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045234 بازدید | 684439 پست
سلام عزیز دلم خوبی دختر گلم خوبه انشاالله این روزا بسلامتی برات بگذره جونم با دل مهربونت برا همه ماه ...

سلام عزیز دلم، خوبیم شکر خدا به دعای خیر شما دوستای خوبم. ⁦❤️⁩

بروی چشم بشرط لیاقت دعاگوی همتون هستم همیشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم خوبی؟ گل دخترت خوبه؟ اره منم هستم ان شاالله . ۱۰۰  تا ان شاالله❤️

سلام بروی ماهت عزیزم، خوبیم ما شکر خدا شما چطورین؟ خدا قبول کنه عزیزم. آزمایش دادی دوباره؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان . خوبید؟ واقعا با این هزینه هاى سرسام آور آى وى اف چه مى کنىد مخصوصا دوستانى که مرکز مام ...

سلام عزیزم میدونم واقعاهزینه هازیاده ولی چه میشه کرد،البته اگه بیمه تامین اجتماعی دارین امسال یک مقداری ازهزینه هارومیدن،مثلامن ۲۵میلیون هزینه کردم نزدیک ۸میلیونش رودادند

گلم شهرستان به خوبى پىگىر شدى ؟ خیلى اوقات باردارى با وجود متخصصین شهرستان هم حل میشن.  چند سال ...

شوهرم مشکل آزو اسپرمی داشت و اینجا کلی دارو درمان کردم بی نتیجه بود که رفتیم ابن سینا و خداروشکر آزمایش جدیدش آزو اسپرم نبود ولی اسپرمش ۸ ملیون بود و شکل و حرکتش مشکل داره خودم خداروشکر مشکلی ندارم البته فعلا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم میدونم واقعاهزینه هازیاده ولی چه میشه کرد،البته اگه بیمه تامین اجتماعی دارین امسال یک مقد ...

شما رفتید مرکز مام هزینه هاتون شد ۲۵؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام گلم خوبی .نی نی خوبه ؟ میگم از زینبی بابا خبر نداری ؟

سلام عزیزم مرسی خوبه خداروشکر😘

زینبی خیلی وقته دیگه نمیاد از همون موقع ها که خودت نیومدی اونم نیستش

فقط حدود دو ماه پیش یه بار آنلاین شد و پیام گذاشت میخام یه کاری رو شروع کنم و دیگه با بچه کوچیک فرصت آنلاین شدن ندارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به نظرت به خاطر دکترا بود یا مشکل خاصی بود که نشد؟

عزمزمه خیلیا هم بودن تو ابن سینا نتیجه گرفتن من دکترم انصاریپور بود خییییلی بی دقتی می‌کرد خودن داروهامو کم میکردم من از دکترم میدونم چون هیچ کار خاصی بعد از منفی شدنم نمیکردم من زخیرم همیشه کم بالا می‌رفت بهش میگفتم سیکلمو عوض کنه ولی اصلا همون بود که خودش میگفت اکثرا ماما کار می‌کرد افراد بد اخلاف با اینکه بهترین دکترم بود ولی دکتر شه بخش هم خوبه اصلا استرس نگیر عزیزم خودت انتخاب کنو شک به دلت راه نده یا مام برو یا ابن سینا من تو ابن سینا مشکل داداشمو نفهمیدن واریکوسل داشت از سره همون از چشمم افتادن