2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
منم سری اول یکی از تخمک ها آزاد شد ولی دکتر کلا سیکل را کنسل کرد دیگه ادامه نداد نمیدونستم میشه مابق ...

شاید تعداد کم بوده و یا تخمکا نابالغ بودن ک کنسل کردن ک اذیت نشین عمل بشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما. حالتون خوبه؟از دخترا کیا جدیدن مثبت شدن؟ منم سزارین شدم.چقد سخته برای همه منتظرا و بار ...

ای جانم قدم نو رسیدت مبارک میشه عکس نی نی رو بزاری؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید تعداد کم بوده و یا تخمکا نابالغ بودن ک کنسل کردن ک اذیت نشین عمل بشه. 

نه دقیقا گفت یکی از تخمک ها آزاد شده برو طبیعی اقدام کن به ماما هم گفت روی پرونده بنویس سیکل کنسل شده است .

سلام دوستان نازنینم 🌹 امیدوارم همگی در سلامت کامل باشید و حال دلتون خوب باشه ⁦❤️⁩

میگم نظرتون چیه امشب به نیت شفای تمام بیماران امن یجیب بخونیم؟ هر کسی هر تعداد که می‌تونه. من خودم ۱۴۰ تا میخونم.

الهی که به حق بیمار کربلا هیییچ کس هیچ بیماری نداشته باشه و همه در سلامت کامل باشند 🤲🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان نازنینم 🌹 امیدوارم همگی در سلامت کامل باشید و حال دلتون خوب باشه ⁦❤️⁩ میگم نظرتون چ ...

سلام منم ۱۰۰ با میخونم انشالله همگی سلامت باشن

ماه پیش ۶۲۰۰ بود آره عزیزم اوایل شیر خشکمکمکی میدادم ولی دیگه نمیخوره متاسفانه

خدا حفظش کنه الهی

چند وفتشه الان؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما. حالتون خوبه؟از دخترا کیا جدیدن مثبت شدن؟ منم سزارین شدم.چقد سخته برای همه منتظرا و بار ...

سلام شروین جونم خوبی گل پسری خوبه؟خدارو صد هزار مرتبه شکر ان شاالله براتون خوش قدم باشه و دامادش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

تبریک به مامان عزیز گل گلاب.  ان شاءالله شاهد موفقیت ها و دامادىش باشى . براى ما هم لطفا توى لحظه هاى شىر دادن به گل پسرت دعا کن 

سلام دوستان . خوبید؟ واقعا با این هزینه هاى سرسام آور آى وى اف چه مى کنىد مخصوصا دوستانى که مرکز مام و مراکز آزاد رفتن ، واقعا هزینه ها زیاده ، دیدگاه مثبتتون رو بگید حال روحى ما هم خوب بشه ، هر چند اعتقاد دارم تا زمانى که فرزندى براى ما منتظرا بیاد از پس انداز و هزینه هامون باید بزنیم و به این اولویت مهم برسیم 

سلام دوستان نازنینم 🌹 امیدوارم همگی در سلامت کامل باشید و حال دلتون خوب باشه ⁦❤️⁩ میگم نظرتون چ ...

سلام. منم 100 تا می خونم. ان شاء الله سلامتی همه بیمارا🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
دکترم بهم قبلش گفت ورم پا خواهی داشت طبیعیه. یعنی از قبل بهم گفت که ورم طبیعیه

عزیزم تبریک میگم گلم انشاالله عروسیشو ببینی🤩🤩🤩

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم تبریک میگم گلم انشاالله عروسیشو ببینی🤩🤩🤩

بچه ها من شوهرم همش میگه ابن سینا خیلی شلوغه ممکنه نتیجه نگیریم ولی من خودم راضی بودم از طرفی هم استرس دارم که نشه میخوایم وارد سیکل ای وی اف بشیم وام گرفتیم و اگه نشه دیگه نمیتونیم از پس هزینه ها بر بیایم شوهرم میگه بریم ی جای دیگه موندم چکار کنم☹