2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
تازگیا نمیدونم‌چه‌جوری شده این اتفاق برای همه میافته ، برای منم اینجوری شده بود‌تخمدان طرف راستم‌‌ ر ...

عزیزم شمام آمپول جلوگیری اینا میزدی هر روز؟

راستی اطلاعی از دکتر دوپور یا دکتر رباب سید حسینی نداری؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شمام آمپول جلوگیری اینا میزدی هر روز؟ راستی اطلاعی از دکتر دوپور یا دکتر رباب سید حسینی نداری ...

آره دو روز آخر زده بودم امپول‌جلوگیری ، آدم به این آمپولای جلوگیری هم‌شک‌میکنه معلوم‌نیست چیه میسازن‌اثر داره یا نه 

ربابه سید حسینی اسمشو‌دیده بودم‌توی ساختمان سلامت اونجا ای وی اف میکنه انگار ولی از کارش اطلاع ندارم در چه‌حده ، دو پور هم اسمشو‌شنیده بودم یکی از بچه های سایت میگفت میخواد بره پیشش نمیدونم دیگه رفت یا نه زیاد نمیلد سایت بپرسم نتیجه‌گرفت یا نه اونم‌نمیدونم چه‌جور دکتریه خودم‌نرفتم پیشش یعنی فقط اسماشون رو‌شنیدم‌میدونم‌که ای وی اف میکنن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شبی یبار سکسه داره مشگل اصلی من درد شیردهی و اینکه شیردهی چقد سخت  و دردناکه و اینکه پاهام ب ...

عزیزم‌ منم ورم شدید داشتم اب زیاد بخور به مرور از بین میره. برای شیردهی هم وقتی درست شیر ندی و سینه کامل تو دهان بچه نباشه باعث‌میشه فقط نوک سینتو میک بزنه و زخم بشه. هاله قهوای باید تو‌دهن نوزاد باشه. برای زردی هم حتما اگر میتونی شیرخشک بده چون اوایل شیر مادر کافی نیست و‌بعد اینکه قطره زردی که بچه هام باهاش خوب شدن من بیلی ناستر میدادم. و اینکه اگر شرایط دارید برای ۵ شب دستگاه مهتابی کرایه کنید بچه رو بخوابون زیرش خیلی خیلی خوبه. و نکته بعداینکه بخیه هاتو بکشی خیلی بهتر میشی نگران نباش😍😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
آره دو روز آخر زده بودم امپول‌جلوگیری ، آدم به این آمپولای جلوگیری هم‌شک‌میکنه معلوم‌نیست چیه میسازن ...

اهان اره منم دو روز اخر داشتم. ولی چند تا از بچه ها میگفتن هر روز ی امپولی داشتن برا همین جلوگیری از ازاد شدن و...

باید این دفعه ب دکتر پیشنهاد بدم.

با دکتر نوری ک جنین شناس هس و فاطمه جون معرفی کردن مشاوره گرفتم. ایشون مرکز میلاد با دکتر حمدی و بیمارستان شمس  با دکتر دوپور رو پیشنهاد داد. منم چون شمس بهمون نزدیک تره ترجیحم اونجاست.ولی نمیدونم چرا خیلی دلم میخواد مرکز درمان نهال که تو همون کلینیک سلامت هس هم برم ببینم اونجا چجوریه. تو نت زدم فقط وقت ویزیتای دکتر سید حسینی رو اورد نمیدونم دکتر دیگه ای ندارن ینی؟ ایشونو کلا نمیشناسم. البته تو اینستاش بهش پیام دادم ولی گف باید حضوری بیای بررسی بشه. ی نقدار دو دلم.چون نسبت ب هیچ کدوم شناختی ندارم. البته فاطمه جون از دکتر دوپور برام تعریف کرد ی مزیت گنده اش اینه ک تکز معاینه می کنه😅 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae     @آناشید99 @elahe_الهه     عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹 ...

سلام عزیز دلم قربون محبتت خیلی لطف کردی خیلی انرژی مثبت دادی بهم   ببخشید دیر جواب دادم متاسفانه دارم کارای اسباب کشی میکنم وقت نکرده بودم سر بزنم . عزیزم من صلوات و ایت الکرسیمو میخونم ولی وقت نمیشه اعلام کنم 

عزیزم‌ منم ورم شدید داشتم اب زیاد بخور به مرور از بین میره. برای شیردهی هم وقتی درست شیر ندی و سینه ...

ممنون عزیزم

قطره بیلیناستر رو خریدم.سه قطره صب و ۳ قطره شب دادیم.

امروز عصر میبریم مطب.

😉

[QUOTE=252004794]واقعا؟؟؟؟؟ ینی بتاش اینقد پایین بود بعد بالا رفت؟ بچه دنیا اومده؟[/QUOTE

سلام عزیزم دو هفته پیش دیدم بتای اولش یک و خرده ای بود بتای دومش نزدیک چهار بعد سنوی قلبشو نشون میداد عزیزم قلبش نرمال می تپید الهی که برای مادرش 120 سال بتپه. شما که گفتی یاد خانمه افتادم عزیزم . ان شالله برای شما همینطور باشه . مرکز ناباروی مام اتفاق افتاده بود عزیزم .

چی بگم والا. کاش بشه.ب دو تا دکتر پیام دادم هر دو گفتن تحت تاثیر پروژسترون و... افزایش داشته و قطع ک ...

امروز برو یه آزمایشی بده ان شالله که رشد داشته . اگر رشد داشته مطمئن باش ان شالله نی نی دل مامانی رو محکم چسبیده الهی آمین.

عه هر روز؟ پس چرا ازاد شدن😔 برا من فقط دو روز و یه روز قبل عمل بود

منم سری اول یکی از تخمک ها آزاد شد ولی دکتر کلا سیکل را کنسل کرد دیگه ادامه نداد نمیدونستم میشه مابقی رو گرفت .

سلام بچه ها من دوشبه پهلو راستم درد میکنه بعد دردش که قطع شد سمت چپم شروع میشه ولی بشدت سمت راست نیست شکمم نفس میکشم دردم میگیره انگار درده تو شکمم  کیا این مدلی بودن چیکار کردین؟ واقعا اذیت کننده است 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
[QUOTE=252004794]واقعا؟؟؟؟؟ ینی بتاش اینقد پایین بود بعد بالا رفت؟ بچه دنیا اومده؟[/QUOTE سلام عزیز ...

چ جااالب❤️