2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام خانما. حالتون خوبه؟از دخترا کیا جدیدن مثبت شدن؟ منم سزارین شدم.چقد سخته برای همه منتظرا و بار ...

سلام عزیزم قدم نینیت مبارک باشه برایه زردی حتماااآا حتماااا در کنار شیر خودت بهش شیر خشک بده دختر داداش من ۱۲ بود خواستن بستری کننن من نزاشتم فقط هر یک ساعت بلندش میکردم بهش شیر خشک دادم شکر خدا کامل رفع شد اگه بچه سکسه کنه روزی دوبار دیگه زردی میره اینو یه خانومی که دوتا بچه با زردی شدید بزرگ کرده میگه😆😆

سلام عزیزم خوبی خوش خبر باشی حتما مثبتی دیر لانه گزینی کرده فعلا مراقبت کن عزیزم تواینستا یه خانم ای ...

واقعا؟؟؟؟؟ ینی بتاش اینقد پایین بود بعد بالا رفت؟ بچه دنیا اومده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعیده اما غیر ممکن نیست عزیزم ان شالله دیر لانه گزینی کرده آن شالله،🤲🤲🤲🤲

چی بگم والا. کاش بشه.ب دو تا دکتر پیام دادم هر دو گفتن تحت تاثیر پروژسترون و... افزایش داشته و قطع کن دارو رو. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانمای گل .... من امروز روز پنجم انتقال جنینمه. یه دونه بلاست از روز اول دلدرد و کمردردداشتم. ...

عزیزم ان شاالله ک خیره😍 ولی ب نظر من بی بی نزن. خییییییلی زوده الان. استرس میگیری خدای نکرده

سلام دوستم خوبم انشالله که مثبتی ولی تا جایی که میتونی نری سراغ بیبی چک خیلی،بده روحیو ادم رو میگیره ...

سلام عزیز دلم ممنونم... اره همسرمم خیلی مخالفه خودم خیلی درگیرم با خودم .انشالله خدا به منو همه منتظرا نگاهی کنه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام امیدوارم چند روز دیگه با خبرهای خوش بیای عزیزم به علائم اصلا توجه نکن مورد داشتیم کلی علائم ...

سلام ممنون از انرژی مثبتت عزیزم 🥺😍 الهی امین خدا از دهنت بشنوه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عزیزم ان شاالله ک خیره😍 ولی ب نظر من بی بی نزن. خییییییلی زوده الان. استرس میگیری خدای نکرده

انشالله عزیزم توکل بخدا..برام دعا کن دوست خوبم🥺❤

فک کنم سه روزه.. پنج سال پیش بار اول مثبت شدم 

اگر جنینت ۵ روزه باشه باید آزمایش از خون روز ۹ و ۱۰ نشون بده

اگر سه روزه بوده، باید از روز ۱۱-۱۲ نشون بده

قبل از انتقال چند روز پروژسترون مصرف کردی؟ اون نشون میده جنینت چند روزه بوده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزانم    روز همگی بخیر و خوشی . من روز ۶ انتقال هستم _ خیلی معذرت میخوام آیا بر ...

بله همه رو میشه استفاده کرد

میوه خیلی بخور، حتما با غذات سالا و سبزیجات مصرف کن

هر وعده هم روغ ن زیتون مصرف کن، روی سالاد یا توی سوپ

آب هم خیلی بخور

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام خانما. حالتون خوبه؟از دخترا کیا جدیدن مثبت شدن؟ منم سزارین شدم.چقد سخته برای همه منتظرا و بار ...

به به مبارک باشه به سلامتی ❤️❤️❤️

این سختیا که میگذره، مهم اینه که به سلامت اومد تو بغلت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم قدم نینیت مبارک باشه برایه زردی حتماااآا حتماااا در کنار شیر خودت بهش شیر خشک بده دختر دا ...

شبی یبار سکسه داره

مشگل اصلی من درد شیردهی

و اینکه شیردهی چقد سخت  و دردناکه

و اینکه پاهام بخاطر عوارض دارو های بی حسی شدید وررررم کرده

دکتر گفت هفته اول ورم طبیعیه

درد سزارین هم یطرف

😉