2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اره بعد که لکه بینی قطع شد کارای روزمره رو کردم که یهو افتادم خونریزی 

من سر بارداری اولم از هفته ۸لکه بینی و خونریزی داشتم تا پایان چهار ماه باور کن انقدر سونو رفتم که دکترای اینجا رو دیونه کردم هر هفته زنگ میزدم من میخوام برم سونو استرس دارم ولی خدا بخواد میمونه نگران نباش عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما من ویتامین دی ۳۰بود الان که آزمایش دادم ۲۹/۶هست با اینکه از اردیبهشت دارم هر شب ویتامین ...

عزیزم تا جایى که اطلاع دارم ویتامین دى محلول در چربى هست و باید با غذا مصرف بشه ، شاید به همین علت ویتامین دى شما کم هست

قربونت ممنونم ان شالله تا چند روز دیگه خبر خوب رو‌تو هم بدی بهمون 

❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره بعد که لکه بینی قطع شد کارای روزمره رو کردم که یهو افتادم خونریزی 

تا سونو نرفته بودی  کار انجام نمیدادی الانم نگران نباش با استراحت خوب میشی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ما توی فامیل داریم بدون دلیل پا ورم‌میکنه بخصوص وقتی سرپا هست ، من گفتم حتما از ایمنی بدنشون هست چون ...

آره توی یه متنی که توی صفحه انجمن روماتولوژی ایران خوندم انچیزی که یادمه بیماریهای اتوایمنی تقریبا ۱۵۰ زیرمجموعه دارن و خیلی زیادن .خیلی هاشونم هم از استرس هست متاسفانه .بله بهشون بگین به یه متخصص روماتولوژی مراجعه کنن .ان شاالله که چیزی نباشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم ممکنه مثبت بشه

نه عزیزم .احتمالش خییییییلی کمه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا بتات تغییر کرده میگفتی امکان داره بخاطر بارداری باشه 

اهان. باشه شنبه میپرسم حتما. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
درسته کمه ولی زیاد شده میتونه یه خبرایی باشه و دیر لانه گزینی شده باشه ..امکانش نیست؟

اخه خیییییییلی چیز بعیدیه . امروز روز ۱۶ بود . دیگه لانه گزینی اینقدر دیر نمیشه ک.  با یه جنین شناس هم مشورت کردم ایشونم گفتن احتمالش خیلی کمه ولی قاطعانه هم نمیشه رد کرد. در هر صورت باشه هم فک نکنم نتیجه مطلوبی بده

دوستان عمل هیسترو سکوتی و لاپراسکوپی همزمان انجام میدم و میدونین هزینه حدودی چقدر هست؟و لاپراسکوپی س ...

من تازه عمل لاپاراسکوپی و هیسترو با هم انجام دادم. البته من کیست درمویید تخمدان داشتم. برای من که خیلی درد داشت. هزینه اش فکر کنم بالای 25 تومن بشه البته بدون بیمه. من بیمه تکمیلی داشتم حدود 13 تومن دراومد. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌