سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹
به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر حال من و دخترم بهتره، دیگه تا آخرش باید استراحت مطلق بمونم حتی تا سرویس هم نباید برم.
پنجشنبه نشسته بودیم فیلم میدیدیم، هیچ کار خاصی هم نکرده بودم مثل بقیه روزا، یهو حس کردم دچار انقباض شدم، با دفعات قبل فرق داشت، رفتم سرویس یهو انگار شاهرگم رو زدن، خون بود که از رحمم میپاشید !!!
شکر خدا همسرم نرفته بود سر کار خونه بود سریع رفتیم بیمارستان معاینه کردن گفتن دهانه رحمت داره باز میشه باید سریع سرکلاژت رو باز کنیم تا خدای نکرده رحمت پاره نشه ...
سر کلاژ رو باز کردن یسری هم دارو و آمپول اینا زدن نگهم داشتن مراقبتهای ویژه، شبش تا صبح درد زایمان کشیدم، هر لحظه منتظر بودن زایمان کنم، ولی شکر خدا، با دعای خیر شماها که همیشه بدرقه راه همه بچه ها هست از ظهر فرداش انقباضات فعالم و خونریزیم کمتر شد. شنبه هم اوردنم بخش و تحت نظر بودم، تا امروز ۴ بار سونو دادم که مطمئن بشن شرایطم رو به وخامت نمیره. امروز دیگه دکترم اجازه مرخصی داد.
همچنان محتاج دعاهای خیرتون هستم، نذر بی بی رقیه کردم دخترم صحیح و سلامت بیاد، متوسل شدم به سه ساله کربلا 🤲😭
این مدت هم هر روز دعاها رو میخوندم به نیتتون.
اونجا هم آنتن نداشتم که بیام بهتون خبر بدم میدونم با مهربونیاتون نگرانم شدید شرمندتونم.
از همتون یک دنیاااااا ممنونم بابت محبت و پیگیریهاتون و مثل همیشه به شرط لیاقت دعاگوی همتون هستم 🤲🌹
الهی که همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان (عج) 🤲❤️
دوستتون دارم ❤️❤️