2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام صبحت بخیر بلا بدور باشه فاطمه جون .دمنوش زنجبیل یا اب لیمو عسل ناشتا .دمنوش آویشن برای سرفه .ول ...

اره امشب میرم درمانگاه شبانه روزی همسرم عصر برگرده میرم ناشتا الان پا میشم میخورم دستت طلا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قرص جوشان کدوم باشه جونم ممنون عزیزم الان دارم دمنوش پولک و کاکوتی و دم میکنم 

قرص ویتامین سی لیمو شیرین و اینا هم اومدن  بگیر بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص ویتامین سی لیمو شیرین و اینا هم اومدن  بگیر بخور

ممنون جونم چشم قرص جوشان نداریم اما قرص ویتامین سی دارم میتونم استفاده کنم؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پس با همیم منم انشاالله خدا بخواد پریودی بعدی میرم هیسترو منم از امروز می‌خوام بخورم انشاالله که جوا ...

عزیزم😍😍 چه خوب.انشاالله با همدیگه مامان میشیم 🤲🤲❤من‌ ۲۰ پریود میشم.ماه بعد هم ۱۹‌یا ۲۰ پریود میشم.سوم پریودی انشاالله دیگه میرم‌سونو ...اخه وزنمو یکم اوردم پایین .میترسم چاق بشم دوباره.دردسر داره لاغر کردن😄😄

عزیزم😍😍 چه خوب.انشاالله با همدیگه مامان میشیم 🤲🤲❤من‌ ۲۰ پریود میشم.ماه بعد هم ۱۹‌یا ۲۰ پریود میش ...

ای جانم به این انرژی انشاالله که همینطور میشه و مامان میشیم انشاالله همه چی برامون بخوبی پیش میره 

ای جانم به این انرژی انشاالله که همینطور میشه و مامان میشیم انشاالله همه چی برامون بخوبی پیش میره&nb ...

قربونت😘😘انشاالله 🤲🤲🤲دکتر غدد گفت میتونی وارد سیکل بشی.دکتر ایمونولوژی هم گفت مشکلی نداری.اما خب خاستم یکم خودمو تقویت کنم قبل انتقال.گفتم ماه بعد برم وارد سیکل بشم.

مرسی عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتید ان شالله بسلامتی مابقی مسیرو طی کنی و نی نی رو بغل کنی.💓💓💓

ممنونم عزیزم ان شالله همه منتظرا به رودی مثبت بشن و باردارا به سلامتی و به موقع نی نی شون رو بغلشون بگیرن

عزیزم😍😍 چه خوب.انشاالله با همدیگه مامان میشیم 🤲🤲❤من‌ ۲۰ پریود میشم.ماه بعد هم ۱۹‌یا ۲۰ پریود میش ...

این مدت پیاده روی رو داشته باش حتما 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت😘😘انشاالله 🤲🤲🤲دکتر غدد گفت میتونی وارد سیکل بشی.دکتر ایمونولوژی هم گفت مشکلی نداری.اما خب ...

انشاالله که همه چی بخوبی پیش بره برات جونم

سلام خانوما من روز سوم انتقالم دیروز وامروزصبح ی ذره لک قهوه ای تیره روی لباس زیرم دیدم نمیدونم لکه اس یاترشح ب بیمارستانم زنگ زدم گف اگ لکه بینی هس شیافتودوتاکن حالانمیدونم لکه خونه یاترشح خیلی کمه قابل  تشخیص نیس اینم بگم ک شب قبل لکه بینی باخونواده شوهرم بحثمون شد استرسم خیلی داشتم صبحش اینجوری شدم

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

راستی اگعه گروهی توی تلگرام یاواتساپ دارین برای انتقالی هامنم میخوام ممنون میشم اد کنید

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...