2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست

هيوا جان واقعا متاسف و متاثر شدن از اتفاقى ك افتاد و وقتى پيامتو خوندم اينقدر حالم بد شد و درد كمر داشتم ك ديگه هيچى نتونستم بگم😢😢

خدا بحق دلشكسته ت جاشو ب زودى برات پركنه🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرن تکمیلی همینه یا نه بهتره

ببین تکمیلیم واسه هزینه انتقالم خیلی بازی دراورد اخرم چون تخمک کشیم واسه قبل بیمه شدنم بود نداد ینی هزینه های بزرگ و خیلی اذذییت میکنن خیلی ولی سونو و دارو ویزیت و اینارو میدن البته تا سقفش 

خيلى حال روحيم بهم ريخته امروز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره بابا اینا از اب کره میگیرن اونوقت بیان ۹۰درصد هزینه نازایی و بدن .!!

نسرين جون ك ميگفت ٧٠ درصد هزينه هاشو دادن

فقط پانكچر و انتقال

بچه ها من پاهام یخ کرده  زیر پتو ام    

ب فا ل نيك بگير

اكثرا ك مثبت شديم همين جور بوديم