2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
بنظرتون دلیل منفی شدن انتقال چی میتونه باشه آخه جنین هام خیلی خوب بودن بلاست هم بودن رحمم هم مشکلی ن ...

عزیزم دلیل زیاده ولی دکترا بعد ۲ انتقال منفی پیشنهاد هیسترو وخراش میدن.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله گلللم ممنونم عزیزکم .انشالله پرسه انتقالتم بخوبی پیش بره و قاطی مامانا بشی 😍😍😍

ممنون از دعای قشنگت قشنگم ممنون انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان امروز باید برم برای سونوی تشکیل قلب جنین میشه لطف کنید دعای خیرتون رو بدرقه راهم کنید؟

انشاالله که با خبرای خوب برگردی انشاالله که تپش قلبشو بشنوی و اشک شوق و برات آرزو میکنم عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها من چند روزه نمی‌تونستم برم حموم خواستم امروز برم لک بینیم شروع شد میترسم برم حموم میگن نباید تو دوران قاعدگی رفت و رحم و سرد می‌کنه موندم🤪🤪🤪

نه مگر اینکه بچه اول خدایی نکرده مشکلی داشته باشه یا تو ازمایشات پدر و مادر چیز مشکل داری باشه

عزیزم واس شما که تخمدان چرخیده بود تو سونو مشخص شد وای منم اینجوری بود اما درست شد بعدا تو سونو واژینال دید که خوب شده اما گاها باز احساس باد داشتن دارم دعام کن برنگرده 🥺🥺اتفاقا اون تخمدانم فعال‌تر از تخمدان دیگه مه

سلام بچه ها خوبین   من رفتم سونو ببخشید دیر  اومدم. فک کنم سرکلاژ لازمم چون سرویکس ام 34بو ...

سلام تبریک میگم اکرم جان انشاالله همیشه سالم و تندرست باشن آقاپسرا❤❤

مث خودم قراره مادرشوهر بشی پس😍😉

هیسترو چه جوریه؟هزینه اش زیاده؟

دقیق نمیدونم ولی انگار بادوریین داخل رحم میبینن بیهوشی داره.اگر فیبروم پولیپ یا چسبندگی باشه داخل رحم متوجه میشن وبرش میدارن یه جراحی کوچیک .

قیمت بستگی به بیمارستان یا کلینیک داره که دکترت بگه.

ولی زیاد نیست 

یه خانمه از مشهد اومده بود ۵بار انتقال منفی داشت هفته پیش بعد هیسترو باردار شد با اولین انتقالش تهران

یه چیزایی هست که با عکس وسونو نشون داده نمیشه فقط باهیسترسکوپی مشخص میشه.

ان شاءالله ایندفعه مثبت بشین عزیزم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام زی زی تو هنوز نزاییدی؟؟😂😂

دیدم پیدات نیس فکر کردم بسلامتی بارتو زمین گذاشتی

کی وقت داده دکتر؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه مگر اینکه بچه اول خدایی نکرده مشکلی داشته باشه یا تو ازمایشات پدر و مادر چیز مشکل داری باشه

جالبه، من امریکا هستم اینجا همه جنینها رو بلاست می کنن و تست ژنتیک انجام میدن، مگراینکه خودت امضا بدی نمیخوام تست کنین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه من خونریزی کردم برام دعا کنید بچم طوریش نشه 😭😭😭😭😭😭😭 حتما سقط شده این همه زحمت کشیدم برام ...

واااا

چ حتمنی؟؟ ایه نازل میکنی برای خودت؟

ماهم خونریزی داشتیم احتمالا هماتومه مثه بقیه ما

شیافتو بیشتر کن و استراحت مطلق کن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم