2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
ممنون عزیزم که پاسخ دادی. منم ناشتام ۹۴ و یکساعته ام ۲۰۵ عه. الان دارم رژیم میگیرم. قندهای مصنوعی و ...

۲۰۵😯😯😯

ببین عزیزم من قندم مرز بود دکترم گفت میوه های زرد نخورم...و گفته بود هندوانه، انگور ، موز قندو همون موقع بالا میبره ممنوع کرد...بستنی ممنوع...برنج شبا ممنوع.. نمیخوردم یا در حد ۴قاشق، سبب زمینی شبا ممنوع....نون فقط سنگگ گفت بخورم...

خانما این پیرهن بچگونه رو به نیابت از خودم و تموم خانما گرفتم که همه خوشحال بشن و دامنشون سبز بشه.. ...

عزیزم زیارت قبول انشاالله بسلامتی تنش کنی جونم😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰۵😯😯😯 ببین عزیزم من قندم مرز بود دکترم گفت میوه های زرد نخورم...و گفته بود هندوانه، انگور ، ...

عاطفه جون شمااا چندم انتقال دادي؟ چن روزه؟؟ چون حس ميكنم خيلي بهم نزديك باشيم من١٤ ارديبهش ٤ روزه

۲۰۵😯😯😯 ببین عزیزم من قندم مرز بود دکترم گفت میوه های زرد نخورم...و گفته بود هندوانه، انگور ، ...

رعايتتون خيلي تاثير داشت؟؟ براي من نداره الان به اينكه من ممكنه قند بگيرم بعدهااا خيلي مشكوكم

رعايتتون خيلي تاثير داشت؟؟ براي من نداره الان به اينكه من ممكنه قند بگيرم بعدهااا خيلي مشكوكم

منم سر بارداری اولم دیابت بارداری داشتم از ماه پنجم هم گرفتم ولی فقط با رعایت غذایی خداروشکر نیاز به انسولین نشد 

لبنیات فقط روزی ی لیوان میخوردم مثلا اگه نصف لیوان شیر میخوردم نصف لیوانم ماست میخوردم 

میوه هایی که قندشون بالاس رو نخوردم 

برنج در حد ۴-۵قاشق بیشتر خورشت میخوردم و گوشت و مرغ 

سیب زمینی اصلا نمیخوردم 

نان سفید اصلا نمیخوردم 

منم سر بارداری اولم دیابت بارداری داشتم از ماه پنجم هم گرفتم ولی فقط با رعایت غذایی خداروشکر نیاز به ...

حالا تورژيمي كه من گرفته بودم خيلي براي لبنيات محدوديتي نداشت

من چون گوشت و مرغي نيستم اذيتم ديگه

ولي من قند بارداري نيست قبل بارداريمم٩٨/٩٩ اينطورا بودم هيچ دكتريم نميگفت بده الان واقعااا بخودم مشكوكم 

لباس نی نیت مبارک باشه عزیزم انشالله به زودی تنش میکنی. انشالله حاجت روا بشی🤲🏻

انشالله عزیزم انشالله خدا از زبون و خودت و نینیت بشنوه 😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
عزیز دلم ان شالله به زودی تن نی نی ات میکنی حاجت روا شی 

ممنون قربونت برم دورت بگردم انشالله خبر بارداری طبیعی رو به ما بده بحق علی اصغر 

[QUOTE=251401424]زيارتتون قبول هاجر جاااام ان شالله به زودي  زود  تنه فسقلياتون بكنين❤️❤️❤️ منم اولي ...[/QUOTE 

فدات بشم عزیزدلم.. حتما تک تکتونو یادم میمونه موقه دعاکردن.. منی که دعا بلد نیستم ولی واسه همه ی چشم انتظارا از ته دلم دعا میکنم... انشاللله گل پسرتو بسلامتی بوش کنی😍