2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045643 بازدید | 684477 پست
الهی بمیرم 😥 لیمو تازه خوبه میتونی بخوری؟. تو اب بچکونی بخوری؟انشاالله که هرچه زودتر خوب بشی عزیزم ...

خدا نکنه عزیزم .همش آب جوش میخورم.سرفه هام بهتر شده نشاسته باشیرخوردم.فقط بینیم وگوشم کیپ شده.

ف ییی ن  کردنم خوب نیست ؟مدام دستمال به دستم فین میکنم اخه؟  

دکترم گفت جنین یه بیوتیک وقتی آنتی بیوتیک مصرف بشه دیگه آسیب میزنه بخاطر همینم دارم شیر.گلابی آناناس ونشاسته تو آب حل شده.فرن میخورم..

خدا خودش حافظ جنینام باشه 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتره خیلی بادقتیم هست چیزی ندید امروزم پیش خودش رفتم گفت پیش میاد 

حالا که خداروشکر به خیرگذشته،تا سونو آنومالی بیشتر استراحت داشته باش انشاءالله که تا اونموقع برطرف میشه،روزایه ماه صفرسعی کن هرروز صدقه بزاری 

خدا نکنه عزیزم .همش آب جوش میخورم.سرفه هام بهتر شده نشاسته باشیرخوردم.فقط بینیم وگوشم کیپ شده. ف یی ...

دستگاه بخور اگه داری بذار خونه اگه نداری یه قابلمه اب کن بذار رو گاز سرکه هم بریز داخلش همینجور بجوشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من به خونریزی افتادم اومدم سونو تروخدا برام دعاکنیددد😭😭😭😭😭خدا بچه هاموبهم ببخشه حالشون خ ...

ان شاالله ک چیزی نیس برات ایه ارکرسی میخونم. مارو بی خبر نذار

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اي جااااااااانم  بسلامتي باشه ان شالله ان شالله روزاي اخرو بسلامت طي كنين و گل پسري رو ص ...

قربونت برم عزیزم انشاالله😍☺

انشاالله شمام به خوشی و سلامتی این دوران و تا آخرش طی کنی حتما دعاگوتون هستم اگه خدا قبول کنه🙏🙏🌹🌹

به دکترم گفتم .میگه نباید آنتی بیوتیک مصرف کنم جنینا آسیب میبینن.ااانم دارم اس ۵۰۰ ۸ساعتی میخورم اصل ...

سلام عزیزم نگران نباش هیچی نمیشه ان شاالله . مرتب ایه الکرسی بخون براشون. الهی خیلی زود خوب بشی.

منم از روز انتقال بینیم کیپ شده واقعا ازاردهنده اس ولی چون هیچ علامت دیگه ای ندارم دیگه کاری نکردم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رفتم سونو شدم یکی از کیسه هام هماتوم داره خداروشکر بچه ها حالشون خوبه 

الهییی شکر❤️

سلام خانما امروزدوستم که خانم باخدایی هم هست داره می‌ره کربلا گفتم اگه دوست دارید هرکسی هرحاجتی داره اسمش اینجابزاره  تابنویسم باخودش ببره بندازه توحرم امام حسین یاابوالفضل به امیدحاجت روایی همه عزیزان فقط هرچه سریعتر اسم بنویسیدبهتره 

سلام خانما امروزدوستم که خانم باخدایی هم هست داره می‌ره کربلا گفتم اگه دوست دارید هرکسی هرحاجتی داره ...

ان شاالله ب سلامتی برن و برگردن. خیلی لطف می کنی عزیزم. من فاطمه ام

خدا نکنه عزیزم .همش آب جوش میخورم.سرفه هام بهتر شده نشاسته باشیرخوردم.فقط بینیم وگوشم کیپ شده. ف یی ...

اب نمک درست کن با بینیت یکم بکش بالا بینیت و خشک میکنه اب نمک قرقره کن روزی دوسه بار ،منم دکتر برام امپول رگام نوشت باید بزنم

سنگ صبورخداروشکر ک دردونه هات خوبن🤲🏻🤲🏻

عزیزم واسه هماتومت دیگه استراحتتو بیشتر کن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم