2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم انشاءالله که بهتربشی،من چندروزه همین حالتارودارم،رفتم دکتربه من شربت دیفین هیدرامین وکپسو ...

ای بابا چرا همه دارن مریض میشن انشاالله بهترشی هرچه زودتر منم دیگه فقط سوپ و اب پز میخورم روغنی و چیزای شیرین میخورم میمیرم از سرفه .نشاسته و اب و عسلم میخورم یکم بهترم ادامه میدم تا سرفم خوب شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکه میدونم تکراری کسایی بودند که بی بی چک روز یازده منفی ولی مثلا دو روز بعد آزمایش مثبت….اشتباه کردم بی بی زدم با اینکه تصمیم داشتم این بار ریلکس باشم ۱۰ روز شد ریلکس…😕🤓

بچه ها از درد گلو مردم منشی دکترم دعوا کرد که مریض شدم گفت نباید تب کنی  

گفت دیفن هیدرامین قرره کن وبخ‌ور ۸ساعتی استامینوفن ۵۰۰ هر ۸ساعت بخور. تب نکنی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دوستان من واقعا نگران سحر(هانیلsآریل) شدم

اگر موافقید نفری صدتا صلوات (هرکس میتونه) بفرسته برای سلامتی خودش و تو دلیش

چون سابقه نداشت غیبت طولانی داشته باشه

هیچ دسترسی هم بهش نداریم🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای یادمه ی بار یکی از بچه ها هم پرسید عین من اینجا . چقد اون موقع تعجب کردم ک مگه میشه تو خواب. حال ...

منم برای اولین باراین اتفاق برام چندروزبعدازانتقال پیش اومدوخداروشکرمثبت شدم،انشاءالله که خیره😅

بچه ها خییییلی عذر میخوام. من خواب بودم و تو خواب داشتم ارگاسم میشدم ک از شدت درد ، قبلش از خواب بید ...

سلام فاطمه باور کن منم اینجوری شدم خودمم تعجب کردم منه سرد مزاج و چه به اینکار تو خواب شدم با درد شدیدی تو پهلوهام و زیر دلم بیدار شدم فکر کنم خیلیا تو این تاپیک اینجوری شدن نگران نباش من می‌دونی فکرم چی بود وای خدا چله مو چیکار کنم غسل دارم 😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباش الان حساسی اونجوری فکر میکنی باور کن حالا ارگاسم هم نشدی هااا🤭😄 حالا من تو عمرم اصلا ...

دقیقا عین من حسرت موند رو دلم من مردی هستم برا خودم بابا🤣🤣🤣🤣🤣

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شاید اثرات لانه گزینی خود جنین یکی دیگه از بچه ها اینجوری شده بود و مثبت بودا

اره منم اونجوری شدم اما مثبت بود یعنی خدایی نگاه کن من یه بار تو حالت عادی ارگاسم نمیدونستم چیه بعد انتقال اومد سراغم 🤣🤣🤣

الا جان منم اون دوستمون رو یادمه. به دلم افتاده مثبت میشی منم این اتفاق برام افتاد فک کنم بین روز سه ...

چقد خوووب. ممنونم عزیزم❤️❤️ای خدا ینی میشه برا منم بشه🥺😍

اخه برا من فک کنم دیگه از وقت لانه گزینی هم گذشته روز ۱۰ بودم امروز.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من واقعا نگران سحر(هانیلsآریل) شدم اگر موافقید نفری صدتا صلوات (هرکس میتونه) بفرسته برا ...

منم‌واقعا نگران شدم‌چون همیشه حضور داشت و اولین نفری بود که سوالات و جواب میداد انشااله هرجا هست سلامت و روبراه باشه  منم ۱۰۰ تا صلوات میفرسم‌ واسه مامان سحر عزیز ایشالا که زودتر بیاد و خیالمونو راحت‌کنه💚

سلام عزیزم منم دقیقا تو انتقالم ب ارگاسم رسیدم  اصلا ن ب فکرش بودم ن چیزی بچها اینجا گفتن اشک ...

پس هر دو حالت امکان داره. ممنونم گلم ک جواب دادی❤️

زهره جون یادته شما روز چند بودی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱