2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
@رادیس۱۲   منم به نیت شما دعا مقاتل بن سلیمان رو خوندم انشالاه فردا انتقالت با موفقیت انجام ب ...

مرسی عزیزم یه دنیا ممنونم از محبتت 😍 ان شاالله برگرده به خودت و بزودی دامنت سبز بشه ❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من اینماه تو سیکل ای وی اف هستم ماه پیش ال دی خوردم اینماه هم استرادیول و شروع کردم دیدم ...

عزیزم بروشور داروهارو بخون شایدم عوارض همونا باشه 

البته عوارض داروها وقتی قطعش کنی از بین‌ میره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دخترا خوبین.خوشید.

ان شاءالله صبح میرم برای انتقال خیلی دعام کنید.

بچه ها فردا یه نصف اچ سی جی دارم بعد انتقال بزنم یا قبلش؟

بهم گفت روز انتقال بزنم؟ دفعه قبل بعدش زدم شما چیکار کردین؟کی زدین

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
قبول باشه عزیزم. منم خیلی التماس دعا دارم🥺😭 استادم گف نذر کن اگه حاجت گرفتی هر سال ۲۸ صفر روضه بگ ...

قبول حق باشه عزیزم،انشاءالله که صاحب این روضه ها امام حسین به هممون نظرکنن،انشاءالله که حاجت رواباشی گلم

سلام عزیزم خوبی ؟  بله رفتم فعلا چیزی نگفت فقط آزمایشارو نوشت و گفت مشاوره غدد برو‌  برا ...

سلام عزیزم مرسی خوبم شکر .به سلامتی ان شاالله این بار نتیجه خیلی خوبی بگیری و با اولین انتقال مامان بشی .استرس نداشته باش منشیش بلاخره میدونه دکتر چی میخواد همونو نوشته چون مریض زیاد دارن و درجریان هستن چی هست ،در مورد غدد هم من چون ازمایش دادم تیروئیدم بالا بود رفتم دکتر غدد دارو داد مصرف کردم درحالیکه دکتر خودم میگفت مشکلی نیست و دارو نداد ولی خودم داروهای دکتر غدد رو ادامه دادم شما هم همون دکتر غدد برو منظورش از مشاوره همونه که بری ازمایش و ... بنویسه ببینه وضعیت تیروییدت چه جوریه تا تنظیم بشه چون فکر کنم روی تخمک هم تاثیر داشته باشه چون دکتر غدد ازم پرسید جنین داری پانکچر شدی گفتم شاید تاثیر داشته 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام به همه دوستان عزیزم .من انتقال جنینم انجام شد و برگشتم خونه ❤😊😊 ممنونم از همه دوستانم بابت دع ...

عزیزم انشالله مامان دوقلوهایی .رادیس جان چندتا جوجه انتقال دادی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشاالله عزیزم انشاالله ممنون از دعای قشنگت الان میخواستم دعارو شروع کنم به نیتت چه جالب انشاالله که ...

یه دنیا ممنونم از محبتت عزیز دلم ❤😍

دوستای گلم هر کدومتون پیاممو میبینه لطفا راهنمایی کنه. شیافتون چندتاست و تا چه هفته ای باید ادامه ب ...

من یه آمپول داشتم که همون هشت هفته قطع کردم و جاش ی شیاف گذاشتم الان روزی ۲ تا شیاف دارم هنوز نرفتم ببینم تا کی باید ادامش بدم ولی دیدم خیلیا میگن تا آخر میذاریم از انقباض جلوگیری میکنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
@رادیس۱۲   عزیزم به نیتتون دعای زیارت مقاتل خوندم الهی که به حرمت این دعا و دعای سایر دوستان ...

یه دنیا ممنونم از محبتتون عزیز دلم ❤😍 ان شاالله ثوابش برگرده به خودتون و دوقلوهای عزیزتون 😍

دوستان انوکسا لازم ندارید واقعا؟ منقضی میشه حیفه گفتم تو این اوضاع بد دارو به درد یکنفر بخوره هزین ...

من که تا آخر بارداری باید بزنم چون مشکل انعقادی دارم … ولی خب اهواز هستم 

هرچى باشه قدمش ب رو چشم اصولا پسر رو بگن اشتباه شدنش كمتره تا دختر

قطعا عزیزم 😘😘من که خودم حس میکردم دختره برا همین تیکرمم صورتی گذاشتم بعد اونجا رفتم گفت احتمالا پسر 

گفتم از رو چی میگین 

بعد گفت عزیزم از رو اونی که لای پاهاشه دیگه چی بگم 😂😂😂😂