2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
قبول باشه عزیزم. منم خیلی التماس دعا دارم🥺😭 استادم گف نذر کن اگه حاجت گرفتی هر سال ۲۸ صفر روضه بگ ...

عزیزم ایشالا که اینبار حاجتروا میشی و آغوشت پر‌میشه بزودی😍 الهی به حق مظلومیت امام حسن دلت شاد بشه و غصه هات تموم‌شه گلم🤲🤲🤲 

سلام به همه دوستان عزیزم .من انتقال جنینم انجام شد و برگشتم خونه ❤😊😊 ممنونم از همه دوستانم بابت دعاهایی که در حق من کردین ان شاالله برگرده به خودتون ❤😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺 بچه هااااا باز من اومدم با یه دعای دیگه 🤭😁 یه توسل هست که این شک ...

قربون دستت مهربون اسم منم یادداشت کنین بی زحمت 😊😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

قدم نورسیده خیلی مبارک باشه ❤😍اصلا نگران نباشید ان شاالله خیلی خیلی زود دردونه تون رو بغل میکنین و صحیح و سلامت مرخص میشه ❤😍😍

حتما ان شاالله. راستی برای رادیس جون هم دیروز خوندم فراموشم شد اعلام کنم

قربونت ❤ یه دنیا ممنونم ان شاالله برگرده به خودت و تودلیت ❤😍

سلام فریناز عزیزم ممنون صدام که مدام تغییر میکنه از خروسک هم گذشته   شکر خدا کاشکی این روزا زو ...

عزيزم سعى كن اب جوشيده ولرم و ابليمو زياد بخورى

ى چيز ديگه م ك ميدونم براى سينه و گلو و صدات خوبه انار پخته هست

الان اومده توبازار انار

بپيچ توى فويل بذار رو شعله پخش كن بذار رو حرارت كم تاخووووب داخلش بپزه بعد ك ى مقدار خنك شد محتويات داخلشو بخور

فكر نكنم براى باردارى هم مضر باشه

هماتومت هم ان شاالله دفع شده

لكه بينى دارى مگه هنوز؟

آره ان شاالله ك سلامت باشه و باردارى خوبى رو سپرى كنه در ادامه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام به همه دوستان عزیزم .من انتقال جنینم انجام شد و برگشتم خونه ❤😊😊 ممنونم از همه دوستانم بابت دع ...

سلام عزيزم😍😍

اوخ خدا دوقلوهات ب خونه خوش اومدن ان شاالله تا نه ماه ديگه وجود دنياييشون مياد خونه😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسی عزیزم . الحمدلله . انشالله که فردا میری و نی نی هاتو میاری خونه میشن چشم و چراغ خونتون . فردا ب ...

ممنونم از محبتت پاپیون جان .امیدوارم شما هم خیلی زود گل پسرت رو بیاری خونه ❤❤😍😍

به سلامتی عزیزم 😍 رادیس جان کدوم مرکز بودی شما دکترتون کیه

مرسی عزیزم .بیمارستان بهمن با دکتر عارفی بودم 

سلام دوستان من اینماه تو سیکل ای وی اف هستم ماه پیش ال دی خوردم اینماه هم استرادیول و شروع کردم دیدم مثل قبل شفاف نیست با اینکه دکتر رفتم چشمم ضعیف نبود کسی تجربه ایی داره؟خیلی نگرانم

ل دی 

کسی تجربه داره داروی تا ال دی ‌ 

من تو پیج یه دکتر متخصص ivf  دیدم که توی یه دوره ی سه ماهه ذخیره رو بالا برده والا دیگه نمیدونم ...

نه عزیزم دروغه شاید میخواسته تبلیغ کنه ، اوابوست خیلی موثره به بعضی بدنها هم بیشتر تاثیر میذاره و کفیت تخمک رو بالا میبره ولی برای افزایش ذخیره نیست 

وقتی قبل از پانکچر ال دی خورده میشه تعداد تخمک‌یکم بالا میره چون مثلا به مدت یه ماه تخمدان خاموش میشه تخمک آزاد نمیکنه ماه بعدش‌که میریم پانکچر تخمک بیشتری بیرون میکشن 

ای خدا همه ما رو‌نجات بده چقدر برای این ‌چیزا ذهنمون‌ خسته بشه 😧

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش