2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
انشاءالله خبرای خوش بعدی از طرف فاطمه جان و رادیس جان و بقیه دوستانی که انتقال دادند  خدایا هی ...

ان شاء الله. 🙏🏻🙏🏻 بحق این ماه که با جواب مثبت هممون رو خوشحال کنن. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

سلام عزیزم به نیتت ۱۰ بار دعای مقاتل خوندم انشاالله ک دخترتو سالم و سلامت در آغوش بگیری ببری خونه

رادیس جان مبارکت باشه عزیزم انشالله ۱۴ روز دیگه باخبرهای خوب میای و نور امید به دل همه می پاشی مراقب خودت باش سعی کن چند روز اول یه مقدار استراحتت بیشتر باشه و غذاهای سبک و مقوی بخوری و مراقب باش که یبوست نشی. بهترین ایام رو با آرامش تجربه کنی عزیزم

دکترم بمن مولتی ویتامین و کلسیم و اهن داده ازالان ینی نخورم ؟البته نمیتونم فعلا بخورم دیشب اومدم یدو ...

بنظرم تحت دستور پزشک خودت دارو مصرف کنی بهتره. دکتر من تمام ویتامین‌های قبل انتقال رو گفت ادامه بده فقط تعداد استرادیول و استرومارین رو افزایش داد و گفت تا وقتی بیای برای سونو قلب همه رو بخور به اضافه شیاف و آمپولها فقط بعد مثبت شدن بتام قرص امگا و ای رو دوتا کرد در هفته

سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

عزیزم قدم نو رسیده ات مبارک و پر خیر و برکت باشه ، نگران نباش و توکل بر خدا کن ، به نیتت دعای مقاتل خوندم ایشالله به حرمت دعای دسته جمعی دوستان دخترت رو صحیح و سالم بغل میگیری 🌹

بنظرم تحت دستور پزشک خودت دارو مصرف کنی بهتره. دکتر من تمام ویتامین‌های قبل انتقال رو گفت ادامه بده ...

اخه جدای ازون نمیتونم بخورم قرص بزرگ برام مصیبته میرم همرو گلاب به روت بالا میارم

ممنون عزیز دلم. ان شاء الله خودتم این دوران رو بسلامتی و خوبی طی کنی. 🤲🤲

واقعا تبریک میکم خیلی حس خوبیه ایشالا که صحیح و سالم میان بغلتون 😘😘😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
فرزی جان الان دکتر من چون میدونه ای وی اف کردم گفت دو تا شیاف رو بزار آمپول پرولوتون هم هفته ای یکی ...

چقدر خوبه که دکترت اینقدر دقیق هست و اینارو بهت میگه. کمتر دکتری دیدم اینجوری باشه معمولا سرشون شلوغه و از این دلگرمی ها نمیدن. احتمالا چون پریناتال هست با حوصله تر ویزیت میکنه

من همش دکتر زرنانی رو دعا میکنم که بهم انوکسا و آسپرین و.... رو داد و مدت زمان مصرفشونم برام توضیح داد وگرنه الان سردرگم بودم.

انشالله همه چی خوب پیش رفت تصمیم دارم برا زایمان بیام تهران..البته نمیدونم شدنی هست یا نه چون نمیدونم ماه های آخر وضعیتم چطوریه

نسرین جان برا زایمانت کدوم دکتر رو درنظر داری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اول ی آمپول بود ی شیاف بعد گفت آمپول رو حذف کن شیاف جاش بذار  بعد ان تی نرفتم پیشش هنوز ببینم ...

یادم نبود شیاف خارجی بدون نسخه میدن. هر بسته ۱۵تایی ۱۳۵شد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فرزی جان منم روز ۶ بیبی چکم هاله داشت و‌روز ۷ دو خط بود که عکسشو اینجا گذاشتم … 

ای جونم چه جالب خیلی زود بوده من روز ازمایشم بی بی گذاشتم 

عزیزم تو هم مبارکت باشه  حالا من برا سیسمونی کفتم صب کنم تا ۱۵ هفتگی برم  که قطعی باشه&nb ...

سلامت باشی

آره کار درستی میکنی

برا سیسمونی ماه پنج و شش بارداری هم خوبه وقت داریم

انشالله قسمت همه ی دوستامون

عزیزم‌😍😍😍 به من نگفت اصلا اگه میدونستم میگفتم بهش … فرزی جان من جدیدا هرکس تو بارداری مشکل براش پ ...

طبیعیه

من با هر کسی صحبت میکنم چه بارداری آی وی اف چه طبیعی استرس رو داشتن

و شنیدن اینجور چیزا هم خیلی تاثیر میزاره مخصوصا اینکه هنوز دوتا غربالگریمونو نرفتیم و دلمون قرص نیست

منم خیلی روزا با بعضی حرف ها و پیاما استرس شدیدی گرفتم و کل روز ناامید بودم و فکرای منفی میکردم