2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
سلام دخترا خوبین.خوشید. ان شاءالله صبح میرم برای انتقال خیلی دعام کنید. بچه ها فردا یه نصف اچ سی ج ...

ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکترم بمن مولتی ویتامین و کلسیم و اهن داده ازالان ینی نخورم ؟البته نمیتونم فعلا بخورم دیشب اومدم یدو ...

اصولا نمیدن عزيزم الان بچه ها اکثرا از 16 به بعد گرفتن 

من هم دکتر خودم هم ماما هم متخصص که تحت نظرم گفت هفته 16 به بعد مکمل و ویتامین 

بازم مشورت کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم منتظر خبرای خوب هستیم ازت به امید خدا 🥰😘

ممنوووونم عزیزم. خدا تو دلیاتو حفظ کنه❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قبول حق باشه عزیزم،انشاءالله که صاحب این روضه ها امام حسین به هممون نظرکنن،انشاءالله که حاجت رواباشی ...

ان شاالله ان شاالله❤️❤️❤️

سلام دوستان . ساروگیتم امروز نوبت سونو داشت. دکتر سونو کرد خدارو شکر گفت دوقلوه. خودمم باهاش رفته بودم صدای قلبشون شنیدم گریم گرفت. برای همه دعا کردم ان شاء الله همه منتظرا این لحظه رو بچشن. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نه واقعا سخت بود دیگه نرفتم  فقط سونو ساک رفتم که گفتم داپلره خدایی نکرده خارج رحمی چیزی باشه ...

کار خوبی کردی وقتی راه دوره سخته رفت و آمد  کنیم . انشالله بقیه بارداریتونم به خوشی طی بشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام به همه دوستان عزیزم .من انتقال جنینم انجام شد و برگشتم خونه ❤😊😊 ممنونم از همه دوستانم بابت دع ...

الهی عزیزممم به مبارکی و سلامتی 

انشاءالله دوتاشون سفت بچسبن به دلت و بشن چشم و چراغ خونه زندگیت وای خدای من خونه تون شلوغ بشه چه کیفی داره    

به خدا اشک تو چشام جمع شد عزیزم خدا رو هزاران مرتبه شکر  چشمت روشن      

ممنون عزیز دلم. ان شاء الله خودتم این دوران رو بسلامتی و خوبی طی کنی. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌