2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم جانم فدات بشم من از روزی که وارد شهریور شدیم نمیدونی چه حالی دارم اما چه کنیم دیگه خودت کشیدی ...

اره .من سقط حساب نشدم.مال من مرده زایی بود.ضربه روحیش خیلی بدتر بود.من شهریور پارسال انتقالم منفی شد.

موندم دی ماه رفتم.

جنین داری چرا نمیری انتقال؟

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب سلامتی عزیزم  ب نظر من اگه فرصت داری یه سونوی دیگه برو که خیالت راحت باشه با اطمینان خرید کنی ...

نکردم از دکتر بپرسم از روی آلت تناسلی مشخص شده پسره یا جمجمه! منم نظرم اینه برم ولی اون سونوگرافی که گفتن جنسیت رو خوب تشخیص میده بهم نوبت نداد گفت جنسیت تنها نمیگیریم غربالگری داریم

من طبق سونوی خودت سیسمونی میخرم دیگه😜😄😄

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم فقط توكل كن بخدا و از خودش بخواه ك جنين هاتو بهت ببخشه منم دقيقا همينجور شدم و زمان انتقال يك ...

خدارو هزار مرتبه شکر که باردار شدی خدا واست حفظش کنه و بشه چراغ خونت واسه منم دعا کن عزیزم

چه جالب خیلی قشنگ نوشتی من انقدر قوه تخیل قوی دارم ک انقدر داستان برا نوشتن اما هیچ وقت همت نکردم&nb ...

چقد خوووب. من نه زیاد قوه تخیل قوی ای ندارم مخصوصا الان برا همون نوشتن برام زورش بیشتره😅 اره حتماااا بگو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدارو هزار مرتبه شکر که باردار شدی خدا واست حفظش کنه و بشه چراغ خونت واسه منم دعا کن عزیزم

ممنونم گلم ان شاالله به زودى بياى بگى هردوتا جنينت موندن تو دل مامانشون و نه ماه بعد بغلشون بگيرى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

[QUOTE=250477002]سلام عزیزدلم خداروشکر خوبیم ما  الهی بگردم عزیزم چندکیلو بدنیا اومد؟  انشاءالله به حق 

سلام عزیزم خوبین ؟ممنون از دعای قشنگت ۲و۸۰۰بود  اکوی ۲ماهگی رفتیم شکر خدا بهتر بود ولی دیگه باید تحت نظر باشه 

آره واقعا منم خیلی خیلی دلتنگ بارداریم میشم   دلتنگ دورهم جمع شدنامون تو تاپیک خیلی روزای ...

منم دلتنگ بچه ها میشم ملکه ...هیوا ..قفنوس ..شما و همه ...الهی دامن همه سبز بشه 

دفعه قبل آره دکتر خودش تجویز کرد آخه ضخامتم کم بالا میاد ایندفعه گفت نخور درسته هنوز شروع نکردم اما ...

منم مشکل ضخامت دارم

فقط خدا کارمون آسون کنه که نمیدونیم چه خوبه و چه بد 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم منم ب نظر خودم چیزای مقوی نمیتونم بخورم  مثلا مغزیجات ک قبل بارداری عاشقش بودم الان چهار ...

انشاالله منم هرچی میخورم یا معدم ترش میکنه یا سردلم میمونه خلاصه یه لقمه خوش پایین نمیره😂🤦