2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
من متاسفانه دیروز نتونستم آن لاین بشم و متوجه نشدم 😔😔

منم دیشب خوندم ولی زود خوابم برد نتونستم بیام بگم🥲

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دلم کباب می شه اینو می خونه منم می گم یعنی بچم سالم دنیا می یاد مادرم ببینه. مادر تو سرش تومور داره. ...

ان شاالله هم مامان گلت خوب میشن هم نی نی گلت صحیح و سالم این دورانو طی میکنه و با لب خندون بغلش میگیرین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تشکر گلم ساعت 15:30 باید مطب دکتر باشم  صبح رفتم آزمایش هارو گرفتم که با خودم ببرم  قرص ...

خب به سلامتی عزیزم. بعد از نماز ظهر برات دو رکعت نماز میخونم، ان شاالله که همه‌ چیز خوب و عالی پیش بره 🌹🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بار اول بیمارستان بین المللی رفتم که دکتر دانایی اونجا ویزیت میکنه کلا راضی نبودم‌ نه از دانایی نه ا ...

خیلی ممنونم عزیزم. از بقیه خبری نداری ؟

بار اول بیمارستان بین المللی رفتم که دکتر دانایی اونجا ویزیت میکنه کلا راضی نبودم‌ نه از دانایی نه ا ...

و اینکه هزینه ها یکی ان یا تو بین المللی گرون تر بود؟

سلام هفته ۵ هستم.  انتقالم مثبت بوده. امروز لک دیدم. خیلی میترسم. چکار کنم؟

عزیزم با دکترت مشورت کن. اکثرا لکه بینی داشتیم جای نگرانی نیست. استراحتت رو بیشتر کن.

سلام بچه ها خوبین. روز انتقال باید حتماروز۱۸ سیکل به بعد باشه؟ اگر ضخامت خوب باشه زودتر انجام نمید ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

تاریخ انتقال بستگی به چند روزه بودن جنین و وضعیت رحم داره عجله نکن برای انتقال، بذار روز خودش انتقال بده. سیتیرزین هم فکر کنم نباید بخوری. چون یادمه موقع انتقال یه خانمی بود آنتی هیستامین خورده بود دکتر دعواش کرد که چرا سر خود دارو خوردی. شما هم با دکترت مشورت کن حتما.

سلام بچه ها خوبین. روز انتقال باید حتماروز۱۸ سیکل به بعد باشه؟ اگر ضخامت خوب باشه زودتر انجام نمید ...

فک کنم حتما نداره و با توجه به ضخامت انتقال میدن . من بار اول روز ۱۸ انتقال دادن ک بنظرم خیلی دیر بود چون ضخامت روز ده، ده بود. 

این دفعه هم برعکس ضخامت خیلی پایین بود ولی بخاطر فریز نشدن جنین روز ۱۵ انتقال دادن

سلام دوستان خوبین  دوشنبه به امید خدا دوشنبه انتقال دومم  هست از تکتکون دوستان خوبم التما ...

سلام عزیزم ، به سلامتی و مبارکی باشه ان شاالله. دعای خیر همه بچه ها بدرقه راهتون. هر روز چله هم داریم برای خانمهای منتظر و خانمهای باردار. ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشیم 🤲🌹

سلام دوستان خوبین  دوشنبه به امید خدا دوشنبه انتقال دومم  هست از تکتکون دوستان خوبم التما ...

ان شاالله به بهترین نحو پیش میره و مامان نی نی های صحیح و سالم میشی😍

😂😂 ان شاالله موفق باشی عزیزم. من اسنرس بگیرم فقط نیشم باز میشه برادهر چیز چرت و پرتی خندم میگیره🥴

من استرس میگیرم دچار لکنت شدییییییید میشم 😐😐

هی سعی می کنم مثبت باشم و منفی فک نکنم. ولی امشب انقد خواب پریشون دیدم دلم گرفته. با اینکه اصلا ب خواب بها نمیدما خودم هیچ وقت. ولی نمیدونم چرا دلم گرفته.

خیلی ممنونم عزیزم. از بقیه خبری نداری ؟

از مراکز دیگه خبر ندارم 

هزینه ها برای من یکی نبود‌ توی بین المللی ۳۰ تومن شد البته با آزمایشها و بدون بیمه 

توی جهاد کمتر شد چون آزمایش ندادم قبلا همه رو داده بودم‌فقط تعداد کمی رو دوباره نوشت 

ولی پارسال بین المللی خود عمل پانکچر ۹ میلیون بود برای جهاد هم یکی از بچه ها میگفت ۷ و نیم بوده انگار یعنی زیاد فرق نمیکرده 

از کسهای دیگه هم بپرس عزیزم ولیی به نظر من جهاد بهتر بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
از مراکز دیگه خبر ندارم  هزینه ها برای من یکی نبود‌ توی بین المللی ۳۰ تومن شد البته با آزمایشه ...

خیییلی ممنونم گلم❤️❤️❤️