2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست

خانوما من ۵ روز لکه بینی داشتم امروز به خونریزی افتادم چون دکترم جمعه نیس سونوگرافی جای دیگه رفتم گفت رحم طبیعیه کیست هم نداری امروز می خوام داروهای پانچر شروع کنم بنظرتون این ۵ روز لکه بینی تو روند درمانم مشکل به وجود نمیاره ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@هیوا7276     سلام عزیزم خبری ازت نیس حالت خوبه ؟

سلام عزیزم اره خداروشکر خوبم شما خوبی 

عزیزم کمتر میام سایت 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ممنومم اکرم جانم انشاالله که تمام دوران بارداری رو بدون استرس طی کنید  تشکر میکنم از اینکه بیا ...

قربونت عزیزم ان شاالله تو هم بری خیالت راحت شه استرسا تموم شه گل پسرات و سالم و سلامت بغل کنی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم موافقم،انشاالله که گل پسرایه نسرین جون صحیح وسالم باشن همیشه وبه سلامتی به دنیابیان

ان شاالله 

ان شاالله نی نی خودت هم تنش سالم و سلامت باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام شوره جان به سلامتی چشم و دلت روشن خدا گل دخترتو برات حفظ کنه انشالله که هر سه کنار هم شاد و سلا ...

سلام عزیزم ممنونم. ان شالله.  ان شالله قسمت خودت بشه😍

خدایا شکرت

سلام دوستان.مبشه منو راهنمایی کنید لطفا.

روز ۱۱انتقال جنین هستم.از دیشب زیر دلم شدیییید درد دارم.کمردرد شدید هم گرفتم.دمای بدنم هم خیلی پایینه.یعنی همه اش سردمه.امروز  رو دستمال توالتم لک دیدم.با توجه به اینکه دمای بدن در لانه گزینی بالا میره ولی من افت دما دارم .

به نظر شما این خون لک لانه گزینیه یا  خیر؟

دیشب به کمر خوابیده بودم حواسم نبود  دخترم   دوید با کله خیلی بد به شکمم ضربه زد .نگران اون ضربه هستم

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

سلام بچه ها خوبین؟من یبار انتقال منفی داشتم.احتمالا یکی دوماه دیگه انتقال جنین داشته باشم .خونمون شهرستان و ۸ ساعت راهه تا تهران.خونه مامانم اینا کرجه اما اونجا راحت نیستم پارسال اونجا بودم‌ .مستقیم با ماشین برگردم خونه خودم خطر نداره؟یا با هواپیما برگردم؟به این فکر میکنم که سه چهار روز اول بمونم هتل .اما هزینه هتل هم زیاده.نمیدونم چیکار کنم‌😔😔

بچه ها اگه موافقین شب ب نیت پسرای گل نسرین دعای ابن مقاتل رو بخونیم 

من که پایه ام. ان شاالله خوش خبر میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱