2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
دورو برت شلوغه یا تنهایی سعی کن تنها نباشی  منم تنها میشم  همینجور میشم الان دورم شلوغه به ...

هی خواهر الان چند ماهه تنهام خسته شدم تو خونه ،انگار تمام درو دیوار دارن منو میخورن ،،

سلام عزیزم میبینم که خیلی اذیت هستی به خاطر اون پیام دادم ،  عزیزم منم توی هفته ده و سه روز رف ...

اره منم میگم اگر خدا میخواست میموند 

جنین من الان جمع شده شده دومیل اما خب ساک بزرگه 

ولی نمیدونم چرا دردی ندارم میترسم کارم بکشه ب کوتاژ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم میگم اگر خدا میخواست میموند  جنین من الان جمع شده شده دومیل اما خب ساک بزرگه  ول ...

ببین دو میل هم باشه میشه پاتولوژی بفرستی و بررسی کنن حتی یه کنجد هم باشه به من که اونجوری گفتن 

ان شاالله که کارتون به کورتاژ نرسه 

سلام عزیزم مرسی در عجبم که چرا با قاطعیت این دکتر گفت  امیدوارم هیچ بارداری اون استوری رو نبین ...

منم اوایل یبوست داشتم رفتم دکتر تغذیه بهم گفت بخور یه بارم خوردم  اومدم اینجا گفتم بچه ها گفتن نخور خودمم رفتم دیدم اصلا خوب نیس یعنی اگه نمیفهمیدم ادامه میدادم چ بلایی سرم میومد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
هی خواهر الان چند ماهه تنهام خسته شدم تو خونه ،انگار تمام درو دیوار دارن منو میخورن ،،

حق داری مخصوصا ک ادم ب نسبت بقیه بیشتر باید رعایت کنیم من از مامانمم دور بودم از اونورم از دست خانواده شوهر خیلی ناراحت شدم کلا اعصابم بهم ریخته بودم دیگه راه ب راه گریم میگرفت دیگه مامانم  دو هفته اومد پیشم الانم اومدم اینجا پیششون تنهایی خیلی بدتره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام عزیزان میشه بگین کمپوت به چطور درست کنم،؟؟

خواهش میکنم هر چه سریعتر بهم بگین تا به هام خراب نشدن🙏

کلا به رو چجوری بخورم؟؟

یکشنبه انتقالمه

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام عزيزم بين ٢ روز تا يك هفته بعد پريود ميشي احتمالا. گلم بايد بررسي هاي كامل انجام بدي تا ببيني ع ...

سلام عزیزدلم یکشنبه انتقالمه..برام دعا کن

...

به رو چطور بخورم؟؟؟ چیکار کنم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام عزیزدلم یکشنبه انتقالمه..برام دعا کن ... به رو چطور بخورم؟؟؟ چیکار کنم

به سلامتی باشه ان شاالله. میتونی کمپوت کنی، میتونی بخارپز کنی بخوری.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

با دوستات برو بیرون 

گروه ندارین؟تصویری بحرفین 

فیلم ببین اشپزی کن 

بیا نی نی سایت اینستا 

كوثرجان منم هميشه تنهام

تا همين الان شوهرم هنوز خونه نيومده جايى مراسم دعوت بوده رفته

ى شبايى هم كلا تنهام و نه خانواده خودم پيشمه ن خانواده همسرم

اما نميذارم حالم بد بمونه

گريه كن نميگم نكن

اما نذار اين حال و هوا روت بمونه چون خداى نكرده تبديل ب افسردگى باردارى ميشه و بعد جبرانش سخت تر از الانه

سعى كن اهنگهاى شاد گوش كنى يا با هرچيزى ك ميتونه بخاطر نينيت باشه خودتو سرگرم كنى

اگرم بلدى كاموا بخر براش لباس بباف

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم