سلام عزیزم میبینم که خیلی اذیت هستی به خاطر اون پیام دادم ،
عزیزم منم توی هفته ده و سه روز رفتم سونو جنینم با این حال که قبلش قلبش میزد تا هشت هفته و پنج روز رشد کرده بود و دیگه قلبش نمیزد
مجبور شدم سقط کنم و بعد یه هفته تو بیمارستان و با کلی قرص زیر زبونی و واژینال وقتی سقط نشد کورتاژ کردم
عزیزم منم انتقال ششم بود که مثبت شده بودم یعنی پنج بار قبلش منفی شده بودم ، من هم آسپرین داشتم هم آنوکساپارین و استرادیول و ویتامین د و فولیک اسید و ۰۰۰ اما با وجود این همه دارو نشد
بعد چون تو بیمارستان قرص زیر زبونی و واژینال میذاشتن و به شدت خونریزی داشتم بهم سپرده بودن کنار دستشویی ببخشید دستشویی کنم که اگه چیزی ازم اومد برداریم و بفرستیم پاتولوژی
که یه چیزی بعد چندروز ازم اومد اندازه یه مشت لخته خون که گفتن جفت هست و بقایای جنین هم بعد عمل کورتاژ باز دادن پاتولوژی ، بعد بررسی جفت و جنین گفتن همه چیزش اوکی بوده از لحاظ ژنتیک و ۰۰۰ بعد گفتن این چیزها طبیعیه و شاید جنین ضعیف بوده و طبیعت و کائنات حذفش کرده
ببخشید زیاد توضیح دادم اما مطمئن باش دکتر به من گفت اگه اون جنین از نظر ژنتیک و جسمی و ۰۰۰ خوب و قوی بود حتی اگه داروهاتم یادت میرفت و مصرف نمی کردی اون تو دلت می موند چون ریشه کرده بود به جونت اما وقتی نموند یه مشکلی بوده
خلاصه خواهر کم حرص بخور ناراحت میشم اینجور میبینمتون البته حق هم دارید من خودم عد چندین سال دوندگی و حدودا سه ماه وابستگی این اتفاق خیلی برام دردناک بود و مدام گریه و ۰۰۰ اما میگذره