2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
دوستانی که به سلامتی انتقال انجام دادید یا به خیریت باردار هستید برای رفع یبوست صبح ناشتا خاکشیر با ...

سلام ماهک جون اصلا نخور خاکشیر دهانه رحم و بازمیکنه منم دکتر تغذیه بهم گفت بخور منم خوردم بعد دیدم اشتباهه برا زنه حامله خوب نیس منم اومدم خونه مامانم یبوستم خوب شده چون میوه هلو و اینا زیاد میخورم اش هم زیاد میخورم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ای وای ممنون که گفتی ، دیشب تو اینستا یه خانم دکتر استوری کرده بود برای رفع یبوست 

قبلش تحقیق کن اون برای هفته بالای 37 میگن کم کم بخورید هم بچه احتمال داره زردی نگیر چون خنک هم دهانه رحم رو نرم میکنه زایمان راحتی خواهیم داشت 

و عسل تا سه ماه میگن خوب نیست مگر یک قاشق مرباخوری اونم عسل شرکتی در واقع پاستوریزه 

من هر چی بخوام بخورم از دختر عموم میپرسم بنده خدا خودشم هی بهم تذکر میده که حواسم باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم اینکارو‌نکردم ولی چون این مشکل برام پیش اومد یکی از دوستام  رفت قبل از انتقال خودش از د ...

قبل انتقال اولش رفت دوستت ؟ بهش دارو دادن یا آزمایشهاش مشکلی نداشتن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه  بچها من جدیدا خیلی احساساتی شدم یعنی هی گریم میگیره ...

دورو برت شلوغه یا تنهایی سعی کن تنها نباشی  منم تنها میشم  همینجور میشم الان دورم شلوغه بهترم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام ماهک جون اصلا نخور خاکشیر دهانه رحم و بازمیکنه منم دکتر تغذیه بهم گفت بخور منم خوردم بعد دیدم ا ...

سلام عزیزم مرسی در عجبم که چرا با قاطعیت این دکتر گفت 

امیدوارم هیچ بارداری اون استوری رو نبینه حیف پیجش رو ندارم وگرنه پیام میدادم بهشون

هانیل جان شمام نظر بده  چرا بمن نه انوکسا دادن نه اسپرین؟شاید واس نخوردن این دوتا سق ...

نمیشه گفت برای نخوردن اونها سقط شده، چون برای من که اونها رو داشتم هم سقط شد

ولی آسپرین رو برای سلامتی خودت باید از اول سیکل پانکچرت میدادن چون این داروها باعث غلیظ شدن خون میشه

به خیلیها انوکسا نمیدن ولی تقریبا به بیشتر کسایی که دیدم آسپرین میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببینم چیکار میتونم بکنم عزیزم  شماره اش بده

دکتر زرنانی خیلی دکتر خوبیه روی سقط و ای وی اف مکرر خیلی تحقیقات کرده نوبتش اینترنتی هست من رفتم بیمارستان محب کوثر اونجا ویزیتم کردخیلی دیر نوبت میده

نمیشه گفت برای نخوردن اونها سقط شده، چون برای من که اونها رو داشتم هم سقط شد ولی آسپرین رو برای سلا ...

این بار اگر برم حتما باید بهم انوکسا و اسپرین بدن 

چون ممکنه ام بخاطر اونا باشه 

ما ای وی افیا مگه چقد فرصت داریم هی ازمون خطا رومون انجام بدن

دکتر زرنانی خیلی دکتر خوبیه روی سقط و ای وی اف مکرر خیلی تحقیقات کرده نوبتش اینترنتی هست من رفتم بیم ...

ب نطر من رویان مرکز ناباروری حتماا رو همه چی تمرکز داره 

من ام واقعاا نمیتونم جایی دگ برم 

نمیدونم اصلا همین رویان میتونم برم 

کاش بچم میموند😔

ایندفعه اگر برم انتقال بدم دکترمو عوض میکمم و میگم دگ بدون این داروها انتقال نمیدم چون نمیشه که باز ...

سلام عزیزم میبینم که خیلی اذیت هستی به خاطر اون پیام دادم ، 

عزیزم منم توی هفته ده و سه روز رفتم سونو جنینم با این حال که قبلش قلبش میزد تا هشت هفته و پنج روز رشد کرده بود و دیگه قلبش نمیزد 

مجبور شدم سقط کنم و بعد یه هفته تو بیمارستان و با کلی قرص زیر زبونی و واژینال وقتی سقط نشد کورتاژ کردم 

عزیزم منم انتقال ششم بود که مثبت شده بودم یعنی پنج بار قبلش منفی شده بودم ، من هم آسپرین داشتم هم آنوکساپارین و استرادیول و ویتامین د و فولیک اسید و ۰۰۰ اما با وجود این همه دارو نشد 

بعد چون تو بیمارستان قرص زیر زبونی و واژینال میذاشتن و به شدت خونریزی داشتم بهم سپرده بودن کنار دستشویی ببخشید دستشویی کنم که اگه چیزی ازم اومد برداریم و بفرستیم پاتولوژی 

که یه چیزی بعد چندروز ازم اومد اندازه یه مشت لخته خون که گفتن جفت هست و بقایای جنین هم بعد عمل کورتاژ باز دادن پاتولوژی ، بعد بررسی جفت و جنین گفتن همه چیزش اوکی بوده از لحاظ ژنتیک و ۰۰۰ بعد گفتن این چیزها طبیعیه و شاید جنین ضعیف بوده و طبیعت و کائنات حذفش کرده 

ببخشید زیاد توضیح دادم اما مطمئن باش دکتر به من گفت اگه اون جنین از نظر ژنتیک و جسمی و ۰۰۰ خوب و قوی بود حتی اگه داروهاتم یادت میرفت و مصرف نمی کردی اون تو دلت می موند چون ریشه کرده بود به جونت اما وقتی نموند یه مشکلی بوده 

خلاصه خواهر کم حرص بخور ناراحت میشم اینجور میبینمتون البته حق هم دارید من خودم عد چندین سال دوندگی و حدودا سه ماه وابستگی این اتفاق خیلی برام دردناک بود و مدام گریه و ۰۰۰ اما میگذره