2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خیلی ممنون عزیزم 💕♥️ لطف کردی ❤️ ان شاالله ک ب سلامت این دوره بگذرونی ب حق آقا امام زمان ✨✨

ممنون گلم

همچنین❤ انشالله نی نی صحیح و سالم بزرگ بشه و دنیا بیاد👶😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانیل تو الان دلهره نداری واس این بارداریت؟ میخوام بدونم تاثیر داره سقط تو افکار بعد بارداری دوم؟

ببین من کلا خیلی اهل بها دادن به افکار منفی نیستم.

دچارش میشم نمیگم اصلااا فکر منفی نمیکنم اما پر و بال نمیدم بهشون. هرچی که لازم باشه انجام میدم بعدش دیگه توکل میکنم به خدا. سوال برام پیش بیاد میپرسم وقتی جوابش رو گرفتم دیگه آروم میشم استرسم رو تموم میکنم.

خیلی میبینم بچه ها میان یه سوال میپرسن دو سه نفر جواب میدن باز آروم نمیشن از ده نفر دیگه هم میپرسن آخرش هم حرف خودشونو میزنن، یا مثلا دکترشون یه چیزی تجویز می‌کنه بعد میگن تو اینترنت خوندیم خوب نیست !!!!

خب اگر قرار بود با اینترنت پیش بریم چرا اصلا میریم دکتر؟ ⁦☹️⁩

حرفم اینه کلا باید اعتماد و ایمان داشته باشیم . اول از همه به خدا، بعد به دکتری که با تحقیق و آگاهی انتخاب کردیم، بعد به هدف خودمون. اونوقت نتیجه هرچی که بشه قطعا بهترین خواهد بود برامون.

و اینکه اصلااااا فکر نکن تجربیات گذشته قراره هی تکرار بشن. اگر با آگاهی و دانش پیش بریم تکرار نمیشن تازه کمک میکنن که بهتر و راحتتر پیش بریم.

حسابی خودت رو تقویت کن، عزمت رو جزم کن و از الان دیگه به این فکر کن که باید رحمت تخلیه و آماده بشه برای دردونه ی جدیدت که قراره روح بگیره ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مهراوه جان عزیزم برای اتفاقی که برات افتاد بخدا از ته دلم ناراحت شدم و شوک شدم از خدا خواستم بهت صبر ...

ممنون‌از ابراز محبت و همدردیت عزیزم🙏 انشااله که همینطور باشه.. خدا نینیتو واسط حفظ کنه در پناه خودش گلم💚با دل پاکت خیلی خیلی دعا کن برای من محتاج🥺

نمیدونم چرا ب من ندادن هیچی تو انتقالام 

منم رویان بودم با اصرار خودم برای انتقالام از همون انتقال اول بهم انوکسا دادن گفتن از روز انتقال تا زمان ازمایش ادامه بده متخصص خون رویان هم گفت اصلا احتیاج نداری و اگر خواستی استفاده کنی فقط دو هفته ی انتقالت بزن توی بارداری نیاز نداری...

برای انتقال سومم رفتم پیش دکتر زرنانی ازمایشات تکمیلی ایمنی وانعقادی و ژنتیک رو برام نوشت. قبلنم یه سری ازمایشات ایمنی و انعقادی رو داده بودم ولی گفت کافی نیست.

طبق ازمایش ژنتیکم گفت تا اخر بارداری باید انوکسا مصرف کنی.. اینجا اکثرا مشکل انعقادی دارن ک انوکسا رو تا پایان استفاده میکنن ولی برا من طبق ازمایش ژنتیکم همچین نظری داد

تازه مشکلی هم نداشتم فقط اینکه دو نوع ژن داریم هتروزیگوت و هموزیگوت. مال من نوع اول بود گفت نیاز به انوکسا داری

منظورم اینه که فقط ب مرکز اکتفا نکن خودتم پیگیر باش اگه شرایطشو داری از همین الان یه نوبت با دکتر زرنانی بیمارستان محب کوثر بگیر.. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم رویان بودم با اصرار خودم برای انتقالام از همون انتقال اول بهم انوکسا دادن گفتن از روز انتقال تا ...

هزینه ازمایشش خیلی بالاست واقعاا از پسش برنمیام😥

اگه رفتم رویان خودشون میدونن دگ ی سقط داشتم و بهشون میگم انوکسا بدن بهم و اسپرین

هزینه ازمایشش خیلی بالاست واقعاا از پسش برنمیام😥 اگه رفتم رویان خودشون میدونن دگ ی سقط داشتم و بهش ...

اره یه سری ازمایشات ایمنی و انعقادی رو اصفهانبرام نوشتن و رفتم رویان ازمایش دادم حدود هفتصد هزار تومن شد

و ازمایشاتی ک دکتر زرنانی نوشت چهار شد.

آره حتما بهت میدن انشالله به همین زودی دوباره میای تاپیک خبر بارداریتو میدی

بمن فقط گفتن اب بخور زیاد همین  اصلا من تاحالا اسپرین نخوردم

بنظرم کوتاهی کردن.مرکز ما به همه انوکسا وآسپرین میدن چون ضرر نداره برای خونرسانی بیشتر

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اخه میگن نه میلیون که

نه اون با آزمایش ایمنی حساب کردن.حتی من ایمنی هم که دادم فاکتورای مهمش اینقد نشد فکرکنم اونم یک میلیون دراومد.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
هزینه ازمایشش خیلی بالاست واقعاا از پسش برنمیام😥 اگه رفتم رویان خودشون میدونن دگ ی سقط داشتم و بهش ...

عجیبه که بهت آنوکسا ندادن. آخه منم انتقال اولم‌بود آزمایشات انعقادی و اینا هیچی ندادم مشکل خاصی هم نداشتم ولی بهم انوکسا و آسپرین داده بودن. ولی چه فایده..🥺

اخه میگن نه میلیون که

برا من و یکی از بچه های تاپیک ازمایشاتی ک دوتر زرنانی نوشت چهار شد. نمیدونم چرا مال اون نه تومن شده حتما ازمایشات بیشتری داشته.

تازه میتونی با دکتر زرنانی ویزیت بشی نظرشو ویزیت اول بشنوی بعد تصمیم بگیری ازمایشاتی ک مینویسه رو بدی یا نه..

ما فقط تجربیاتمون رو میگیم خودت هر جوری ک شرایطت اوکی میشه و میدونی به صلاحت هست انجام بده انشالله برات خیره