2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
فداتشم ان شاالله ك ديگه اينم ب پايان رسيده و همين تودلى عزيزت قراره ختم تموم اون هفت سال انتظا ...

الهی آمین😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اون ازمایش خیلیی هرینه اش بالاست عزیزم  فعلا که نمیتونم اصلا برم رویان  اگر روزی خواسم ب ...

آره عزیزم. گفت چون افت بتا داشتی بهت آسپرین و آنوکسا میدم.

البته گفت معمولا با یکبار سقط آزمایش ایمنی نمیگیرند چون درصد بالایی دچار سقط بی دلیل میشن، من هم چون قبلا بارداری بالای ۲۰ هفته داشتم احتمال مشکل ایمنی خیلی پایینه برای همین نیاز به آزمایش نیست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی بچه ها دکتراشون بدون آزمایش همون دارو و امپولارو دادن‌ . این دفعه حتما خودت پیشنهاد بده و اصرار ...

حتما اگه برم اصرار میکنم بهشون میگم الان قبلی سقط شد دوباره انتقال بدم سقط بشه چی؟

نمیدونم چرا ب من ندادن هیچی تو انتقالام 

میگم شاید من چون وضعیت اندومترم خوب نبوده دادن اینارو. چون دکتر گف عالی نیس و تعریفی نداره. ولی دفعه بعدی حتما بگو بهشون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره عزیزم. گفت چون افت بتا داشتی بهت آسپرین و آنوکسا میدم. البته گفت معمولا با یکبار سقط آزمایش ایم ...

خب پس منم چون سقط شد جنین حتما بهشون میگم ی فکری بکنن چون اگه باز انتقال بدم بازم همین بشه 

واقعا اذیت داره 

خب پس منم چون سقط شد جنین حتما بهشون میگم ی فکری بکنن چون اگه باز انتقال بدم بازم همین بشه  وا ...

انتقال دوم دیگه حتما آنومسا و آسپرین میدن حتی بدون آزمایش. نگران نباش ان شاالله این دفعه دیگه ۹ ماه میچسبه به دلت 🥰😍🤲

انتقال دوم دیگه حتما آنومسا و آسپرین میدن حتی بدون آزمایش. نگران نباش ان شاالله این دفعه دیگه ۹ ماه ...

همینجوریشم هاتیل محکم چسبیده نمیدونم جرا دل نمیکنه 😥

فک کنم میدونه منم دل نکندم ازش😭😭

بمن گفتن ده روز وایسا خودش سقط شه

اصلا اینطوری فکر نکن، اوضاع خیلییی هم مساعده، انرژی مثبت بده به دردونه ت که مثل یه معجزه مهمون دلت ش ...

ان شاالله🥺 . میدونی بخدا همش با دعاهای شماست سرپام و امیدوار وگرنه انقددددد جا دارم ب چیزای منفی فکر کنم و ناامید بشم قشنگ الان ۷_۸ مورد برا ناامیدی از نتیجه این انتقالم دارم. ولی هر وقت این فکرا میان سراغم میگم الان وقتش نیس. اگه منفی بشه وقت برا ناراحتی و گریه و ... زیاد دارم .

الهی ک همه حاجت روا بشیم❤️

همینجوریشم هاتیل محکم چسبیده نمیدونم جرا دل نمیکنه 😥 فک کنم میدونه منم دل نکندم ازش😭😭 بمن گفتن ...

الهی بگردمممم، پسر منم چسبیه بود بهم ۳۶ ساعت درد کشیدم تا دنیا اومد، ۳ روز بعد هم پر کشید ...

حالت رو میفهمم اما حداقلش اینه که میدونی دردونه ت درد نکشیده، روح نداشته که عذاب بکشه ...

حال خودت هم کم کم روبراه میشه، از الان فکر کن باید قوی باشی تا جاش سبز بشه زود. قوی باشی تا اون اولادی که خدا برات در نظر گرفته زودتر مهمون دلت بشه و در شرایط مطلوب روحی و جسمی رشد کنه. ازش دل بکن تا اتفاقات خوب بیفته ان شاالله 🤲🌹

حتما اگه برم اصرار میکنم بهشون میگم الان قبلی سقط شد دوباره انتقال بدم سقط بشه چی؟

قربونت برم میدونم سخته مخصوصا اولاش ک اتفاق میفته سخته ادم نسبت ب اینده منفی و با ترس فکر نکنه. ولی واقعا قرار نیس همیشه اون اتفاقا تکرار بشه. باید با امید بریم جلو . من الان از دست خارج رحمی شدن هام اومدن سراغ ای وی اف در حالیکه میگن اینجام احتمالش هس ولی خب نسبت ب طبیعی کمتر. منم بارها ب فکرم میاد ک اگه برا بار سوم اینجوری شد چی؟ ولی خب این فکرا چیزی رو حل نمی کنه.

بارها هم بچه ها همین جا بودن سقط یا مورد مث من داشتن ولی شکر خدا بعدیا سالم بودن.

ان شاالله برا شمام همین اتفاق میفته❤️

الهی بگردمممم، پسر منم چسبیه بود بهم ۳۶ ساعت درد کشیدم تا دنیا اومد، ۳ روز بعد هم پر کشید ... حالت ...

هانیل تو الان دلهره نداری واس این بارداریت؟

میخوام بدونم تاثیر داره سقط تو افکار بعد بارداری دوم؟

ان شاالله🥺 . میدونی بخدا همش با دعاهای شماست سرپام و امیدوار وگرنه انقددددد جا دارم ب چیزای منفی فک ...

آفرین اصلا نذار افکار منفی بیان سراغت، فعلا فقط و فقط رشد دردونه ت رو تصور کن که بین اونهمه تخمکی که از دورانی جنینی داشتی این یکی قراره بشه برات اولاد سالم و صالح ، اونم یهویی و غیر منتظره درست مثل معجزه 😍🥰🤲

قربونت برم میدونم سخته مخصوصا اولاش ک اتفاق میفته سخته ادم نسبت ب اینده منفی و با ترس فکر نکنه. ولی ...

خارج رحمی خیلی سخته و بارداری مولار 

اره میگن تو ای وی اف ام میشه اما مگه تو رحم نمیزارن جنین رو؟ب لوله چه ربطی داره

خارج رحمی خیلی سخته و بارداری مولار  اره میگن تو ای وی اف ام میشه اما مگه تو رحم نمیزارن جنین ...

نمیدونم والا. جنینه شاید شیطونی کنه و تو رحم لانه گزینی نکنه و بره سمت لوله ها. ولی دکتر میگف احتمالش خیلی کمه.