2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها. متاسفانه من بعلت‌پارگی‌کیسه آب بچمو از دست دادپم حال خیلی بدی دارم‌واسم دعا‌کنید😭 دوست ...

وای قلبم به درد اومد ای خدا😭😭😭😭متاسفم خیلی متاسفم😭😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
دلم آتیش گرفت...  عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده

نجمه جون

برای شما هم آرزوی بهترین ها رو دارم

میدونم منفی شدن چه حس بدی داره

بازم تلاش کنید و به خدا بسپارید ان شاء الله به زودی دلت شاد میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم یکساعت‌بعد ازینکه‌ازم‌آب‌خارج‌شد رسیدم دکتر‌فرستاد سونو.. قلبش خوبه خوب‌ ۱۸۰ میزد ولی آب‌ن ...

عفونت نداشتی؟ ادراری؟ معمولا از عفونته😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
اره خیلی عجیبه  عفونتی چیزی داشتی؟ تک قل بود؟ خیلی ناراحت شدم خودت رو خالی کن گریه گن ولی غ ...

عفونت و علایمی‌نداشتم‌بهترین حال ممکنو داشتم نمیدونم این بلا از کجا نازل شد😭 تک‌قل بودم گریه هامو‌گذاشتم‌ مرخص شم از بیمارستان بیام‌خونه اینجا نمیشه دلمو خالی‌کنم😭

ممنون‌نسرین‌جان علتش مشخص‌نشده دادم‌پاتولوزی جفت‌و جنینو. ولی بخاطر عفونت بیمارستان بستریم‌سه روزه‌. ...

انشالله که خیر و امیدوارم هر چه زودتر حالت خوب بشه و زودتر مرخص بشی عزيزم 

احتمالا همون عفونت بوده عزيزم 

خدا بهت آرامش بده 

برای سلامتیت صلوات میفرستم گلم 

سلام بچه ها. متاسفانه من بعلت‌پارگی‌کیسه آب بچمو از دست دادپم حال خیلی بدی دارم‌واسم دعا‌کنید😭 دوست ...

واى

الهى بميرم براى دلت

همونروز ك ميگفتى ترشحت زياده؟؟ كيسه ابت پاره سده بود؟؟

علائم چى داشتى دليلشم معلوم شد؟؟😭😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره عزیزم یکساعت‌بعد ازینکه‌ازم‌آب‌خارج‌شد رسیدم دکتر‌فرستاد سونو.. قلبش خوبه خوب‌ ۱۸۰ میزد ولی آب‌ن ...

خب دايلش معلوم نيس؟

اصلا علائم درد و ايناهم داشتى؟؟ الان سقط كردى بايد كورتاژ بشى؟؟😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمیدونم ب خدا  من خیلی ضعیفم خیلی خودم رو انقد باختم حالم انقد خرابه😔

حالت رو درک میکنم ولی خودت میگی جنین ریز بوده یعنی هست پس ان شاالله به مرور بزرگ میشه .گناه داره نی نی انقدر به خودت و اون استرس وارد نکن .خودت رو نبار به خدا توکل کن .بدون اذن اون هیچ برگی از درخت نمی افته .ان شاالله که حال نی نی هم خوب خوبه .البته اگه مامانش انقدر بهش استرس وارد نکنه 🤲😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عفونت و علایمی‌نداشتم‌بهترین حال ممکنو داشتم نمیدونم این بلا از کجا نازل شد😭 تک‌قل بودم گریه هامو‌گ ...

خدا ب دلت آرامش بده

واقعا قلبم ب درد اومد پيامتو ك خوندم🥺

شاید داشتم عزیزم‌ولی بدون علامت‌ بودم🥺

عزیزم از خیلی خیلی نارحت شدمممم.... 

از خدا میخوام خودش دلت رو آروم کنه..... 

میدونم واقعا درد بزرگیه اما مطمئن باش خدا کمکت میکنه دلت آروم بگیره.... 

از دست دادن فرزند هر جورش سخته.... 

امیدوارم به زودی یه بارداری موفق و بی دردسر تجربه کنی یه تسکینی برا دردت بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com