2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام بچه ها. متاسفانه من بعلت‌پارگی‌کیسه آب بچمو از دست دادپم حال خیلی بدی دارم‌واسم دعا‌کنید😭 دوست ...

سلام عزیزم

بمیرم برای دلت😭

چی بگم که هیچ چیز آرومت نمی کنه

حتی نمیتونم بگم خدا برات جبران میکنه یا ...

چون فعلا این داغه که بزرگ و تازه ست و روی این زخم عمیق هیچ مرهمی نمیشه گذاشت

خدا به دلت آرامش بده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام بچه ها. متاسفانه من بعلت‌پارگی‌کیسه آب بچمو از دست دادپم حال خیلی بدی دارم‌واسم دعا‌کنید😭 دوست ...

شما بودی گفتی ترشح دارم دستمال میذارم خیس میشه؟

کی رفتی بیمارستان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزدلم😭نمیدونم برات چی بگم خیلی متاسفم.انشاءالله خدا بهت صبر بده.واقعا همینه که میگی یاده سقط خودم افتادم😭که تا الان دردش به جونمه.انشاءالله خدا زودی برات جبرانش کنه 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شما بودی گفتی ترشح دارم دستمال میذارم خیس میشه؟ کی رفتی بیمارستان؟

آره عزیزم یکساعت‌بعد ازینکه‌ازم‌آب‌خارج‌شد رسیدم دکتر‌فرستاد سونو.. قلبش خوبه خوب‌ ۱۸۰ میزد ولی آب‌نداشت اصلا بچم😭  از دست دادم‌ الکی‌الکی. تو مرکز‌همه متعجب‌بودن‌ دکترا میگفتن تا حالا‌ندیدیم‌کیسه آب‌۱۰‌هفتگی بترکه... دلم‌داره‌میترکه‌از غصه مرسی از همدردست عزیزدل

خیلی متاسفم مهراوه جان 

انشالله که خدا بهت صبر و آرامش بده 

و جای این نی نی با یه دوقلو پر بشه 

دلیلش چی بوده عزيزم؟؟ 

آره عزیزم یکساعت‌بعد ازینکه‌ازم‌آب‌خارج‌شد رسیدم دکتر‌فرستاد سونو.. قلبش خوبه خوب‌ ۱۸۰ میزد ولی آب‌ن ...

اره خیلی عجیبه 

عفونتی چیزی داشتی؟

تک قل بود؟

خیلی ناراحت شدم

خودت رو خالی کن گریه گن ولی غصه نخور 

خدا خیلی بزرگه کمکت میکنه

بازم بلند میشی از رو زمین

بازم دستت پر میشه

بغلت سبز میشه

به همین زودی ها

خیلی متاسفم مهراوه جان  انشالله که خدا بهت صبر و آرامش بده  و جای این نی نی با یه دوقلو ...

ممنون‌نسرین‌جان علتش مشخص‌نشده دادم‌پاتولوزی جفت‌و جنینو. ولی بخاطر عفونت بیمارستان بستریم‌سه روزه‌. دکتر میگفت‌آیا ترشح بد بو خارش یا سوزش داشتی؟ آیا رابطه داشتی؟ کار‌‌سنگین‌کردی؟ ولی من نه ترشحی داشتم و نه رابطه ای داشتم‌از‌۲۰‌روز‌قبل از اننقال.. کار سنگینم اصلا نمیکردم‌خیلی مراقب بودم‌نمیدونم‌چی شد... فقط اینکه‌ تو آزمایشات‌ خونم عفونت نشون داده  فعلا باید بستری‌باشم‌تا‌رفع شه.. نمیدونم‌این‌عفونت‌قبل سقط بوجود اومد یا اصلا خود‌عفونت بود ک باعث سقط شد😢

ممنون‌نسرین‌جان علتش مشخص‌نشده دادم‌پاتولوزی جفت‌و جنینو. ولی بخاطر عفونت بیمارستان بستریم‌سه روزه‌. ...

خدا به دلت آرامش بده خییییلی سخته منم لباساشو جمع کردم از جلو چشمام چه قدربراش نقشه کشیدم هر وقت یادم میاد دلم به درنمیاد خدا بهت صبر بده

ممنون‌نسرین‌جان علتش مشخص‌نشده دادم‌پاتولوزی جفت‌و جنینو. ولی بخاطر عفونت بیمارستان بستریم‌سه روزه‌. ...

واااای عزیزم چقد ناراحت شدم برات😭😭😭

احتمال زیاد بخاطر عفونت هست مخصوصا اگه عفونت ادراری باشه

اصلا بخدا قلبم تیر کشید پیامتو خوندم