2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046162 بازدید | 684501 پست
شیر مادر روزای اول کمه ولی همون هم آغوز و خیلی خوبه برای نوزاد سعی کنید چه شیر دارید چه نداشتید هر د ...

من از الان دارم کرم شقاق سینه هیدرودرم رو میزنم که نوک سینه ترک برنداره .

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم به هر دکتری نشون میدم میگن مثبته ولی تکرار کن منم میگم بزار بلد یه هفته که بالای هزار شه و ...

خب مثبت ولی روند رشد مهمه ماها که ای دی اف کردیم هم دوبار آزمایش دادیم

و وقتی رفت بالای هزارو پانصد رفتیم برای سونو ساک و کیسه زرده 

شما هم دوروز دیگه آزمایش بده وقتی تو هر آزمایشی شصت درصد افزایش داشته باشی یعنی هنه چیز داره خوب پیش میره 

ما دوستانی رو داشتیم که بتاي 40 داشتن خداروشکر زایمان هم کردن 

من هنوز جاشون مونده.قلمبه هستن.     به دکتر میگم کمتر کن میگه استرادیول دوتا میخوری ضخامت ...

منم ك از هفته دهم قطع كرد برام هنوز ك هنوزه جاش هردوطرف باسنم درد داره انگار گوشتش كوبيده و لهيده شده وقتى فشارمياد بهش

فداى سر جوجه هامون

ان شاالله زودتر تو هم جوجه هات بيان تودلت و ديگه اينا هيچى نيس واست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انوکسا درد داره؟پروژسترون مگه عضلانی نیست؟

انوكسا لحظه تزريق ى سوزش كوچيك داره اما زياد نيست

اره پروژسترون عضلانيه انوكسا زيرجلدي

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ففقظ لتروزل واچ ام جی وسینال هر کدوم یه دونه زدم اره

خب بسلامتى

پس نگران چى اى؟ 

نسرين جان براتون توضيحات رو دادن نگران نباش💚

ان شاالله هشت ماه باقيمونده رو بسلامتى  طى كنى

لامصبا اكثرتونم بارداريد پس شب جمعه كجا رفتيد تاپيك خلوته🤣🤣🤣

🤣🤣من ک تا اومدم گوشیو دستم بگیرم خوابم برد😅. تازه تنهام بودم🥲

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوست خوبم مبارک عزيزم  چون طبیعی هم هستید این بتا عالیه  تکرار هم برای روند رشد&nbs ...

سلام عزيزم

حالت چطوره بهترى امروز؟؟

🤣🤣من ک تا اومدم گوشیو دستم بگیرم خوابم برد😅. تازه تنهام بودم🥲

🤣🤣🤣

عخى اشكال نداره با ما ك تنها نبوديم و كارى از دستمون برنميومد فرقى نداشتى😅😅😅

🤣🤣🤣 عخى اشكال نداره با ما ك تنها نبوديم و كارى از دستمون برنميومد فرقى نداشتى😅😅😅

😂😂بنده خدا همسرم از دیروز که منعه تا شنبه تا شرایط نمونه دادن رعایت بشه هی میره میاد با خنده ی غر میزنه🤣 بنده خدا همسرای شما چی کشیدن😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میشه بگی مصرفش چه طوریه دوفاستون الدین که خودم ولی به محض اینکه قطع مکنم پریودمم قطع میشه الان من از ...

منم مثل شما پریود نمیشم فقط اینکه قرص بخورم.دکتر به من گفت دوفاستون از روز ۱۶پریود به مدت ۱۰شب بخور شبی یک عدد.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من از الان دارم کرم شقاق سینه هیدرودرم رو میزنم که نوک سینه ترک برنداره .

نیاز نداره این کرمها ممکنه نوک سینتو حساس کنه شما بعد از هر شیردهی همون شیر خودتو به سر سینه بزنی زخم نمیشه نکته مهمی که باعث میشه سینه زخم‌ نشه اینه که تا اونجایی که جاداره سینه به صورت کامل داخل دهان نوزاد قرار بگیره شیردهی اگه اصولی و درست انجام بشه اصلا زخم نمیشه کیسه اب گرم و ماساژ سینه خیلی توی افزایش شیر کمک میکنه

منم ك از هفته دهم قطع كرد برام هنوز ك هنوزه جاش هردوطرف باسنم درد داره انگار گوشتش كوبيده و لهيده شد ...

سلام عزیرم خوبی.یه سوال.  

تو سیکل انتقال یعنی تا قبل انتقال نباید رابطه داشته باشیم ؟؟  والا قبل انتقال در حین انتقال وبعدش منع بیچاره شوهرامون  یادم رفته قبلش هم بود  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام گلم من انوکسا خودم میزدم.داروهام کلا آزاد میخرم. بیمه برای تعرفه هاش خیلی دنگ ورنگ ومدارک میخو ...

سلام عزیزم آزاد دونه ای چند خریدی آخرین بار کی خریدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤