2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
عزيزم طبيعى باردار شدى؟؟ عدد بتات خوبه اتفاقا ميگن تكرار كنيد بخاطر اينكه نمودتر رشدشو ببينن  ...

ففقظ لتروزل واچ ام جی وسینال هر کدوم یه دونه زدم اره

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من مجددا خونریزی کردم اینسری خیلی بیشتر 😔😔😔😔😔

سلام عزیز صبح بخیر برو دکتر حتما  استراحت کن من تجربه ای ندارم الان دوستان بیان راهنمایی می کنن ان شا الله چیزی نیست منم کلا حس پریودی دارم روزی ده بار خودمو چک می کنم 

بچه ها من مجددا خونریزی کردم اینسری خیلی بیشتر 😔😔😔😔😔

سلام عزيزم این خونریزی ها عادیه من مثل پریود روز دوم سوم ازم خون میومد فقط فق استراحت ک دم زیر پام بالش گذاشتن به پهلوی چپ خوابیدم 

آب خیلی خوردم از جام به هیچ وجه بلند نشدم و هر روز دوتا آمپول میزدم 

اصلا نباید راه بری مگر فقط تا سرویس 

سرویس فرنگی استفاده کن 

خم و راست نشو 

غذا حجم کم بخور

انوکسا، آسپرین رو قطع کن 

تا کاملا خونریزی و لکه بینی تمام نشده نخور 

فقط و فقط استراحت کن 

خوب میشی 

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز ششم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

ففقظ لتروزل واچ ام جی وسینال هر کدوم یه دونه زدم اره

سلام دوست خوبم مبارک عزيزم 

چون طبیعی هم هستید این بتا عالیه 

تکرار هم برای روند رشد 

اصولا بعد 48 ساعت باید شصت درصد افزایش داشته باشه 

که برای شما داشته پس عالیه 

نگران نباش 

استرس نداشته باش که استرس تو بارداری واقعا مضر 

عزیزم بعد تولد مادر شیر نداره یک دو روز شیر چی میدن وزاد؟

سلام عزيزم طبق اطلاعاتم جواب میدم چوو تجربه ای ندارم 

اصولا پزشکا میگن اگه زایمان سز داری که میدونی تاریخش کی هست  دو سه روز قبلش حتما سینتو هر روز با روغن ماساژ بده که مجرا ها باز بشه و حتی نوک سینه رو ولی به هیچ وجه فشار نده 

و بعد از تولد، بچه چون میمک زودتر شیر میاد و همون روز اول و دوم هر وعده یک قاشق چای خوری شیر بخور کافیه که همون قدر همون اغوز هست میاد که خیلی هخیلی هم مفید ولی شما ب ای اطمینان شیرخشک داشته باش 

ولی اگه ماساژ بدی از قبل و آمادگی داشته باشی مطمئنن با مکیدن شیر میاد چون به اطرافیانم گفتم راحت به بچه شیر دادن 

عزیزم بعد تولد مادر شیر نداره یک دو روز شیر چی میدن وزاد؟

شیر مادر روزای اول کمه ولی همون هم آغوز و خیلی خوبه برای نوزاد سعی کنید چه شیر دارید چه نداشتید هر دو ساعت شیر دهی به نوزاد داشته باشید تا شیر راه بیافته هرچی نوازد شیر بخوره از سینه ،مغز مادر تحریک میشه و شیر راه می افته اصلا توصیه به شیرخشک نمیکنیم چون ممکنه نوزاد دیگه سینه مادر و نگیره ولی درمواقعی که شیر مادر بشدت کمه یا نوازد داره دچار زردی میشه و ادرار نداره شیرخشک نان یک یا آپتامیل میدیم

عزیزم مطمن باش هر چیزی سر وقت معینش اتفاق میفته.ما باید تلاش کنیم.و ایمان داشته باشیم اگر دیر میشه ح ...

مرسی عزیزم💗 امیدوارم من و همگی دوستامون اینجا بزودی مامان بشیم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوست خوبم مبارک عزيزم  چون طبیعی هم هستید این بتا عالیه  تکرار هم برای روند رشد&nbs ...

مرسی گلم به هر دکتری نشون میدم میگن مثبته ولی تکرار کن منم میگم بزار بلد یه هفته که بالای هزار شه و حرف این دکتر باعث میشه احساس کنم باردار نیستم 😔

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
سلام سیلویا جون  منم یه سالی تایپک نبودم من ‌که فعلا هیچی دوبار با انصاری پور انتقال دادم نتیجه ...

انشالله نتيجه بگيريد ، بي خيال تعيين جنسيت بشو چون شانس را خيلي كم ميكنه ، آرسام گذاشتم

سلام دوستان کسی هست اینجا آمپول آنوکسا بزنه و بیمه نداشته باشه؟

سلام گلم من انوکسا خودم میزدم.داروهام کلا آزاد میخرم.

بیمه برای تعرفه هاش خیلی دنگ ورنگ ومدارک میخواد بعدا همه رو باهم میدیم .الانم استرادیول خریدم ۴۵۰ خارجی یک جعبه ابزاری 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد